/ Nyheder / Bolig-CV: Michael C. Kring

Bolig-CV: Michael C. Kring

Michael C. Kring er systemspecialist i Frede Tellefsen Ejendomsadministration, NORD Ejendomsadministration og Wantzin Ejendomsadvokater. Født i 1969 og bor i Gevninge med sin kone og 11-årige datter.

Af

Michael C. Kring

Tryg barndom på Lille Ballevej

Jeg er opvokset i en villa, som mine forældre fik opført i udkanten af Silkeborg. Bydelen hed Balle, vejen hed Lille Ballevej. Vores venner sendte engang et postkort til os adresseret med Smånumsestræde 10, og det nåede frem. Efter mine obligatoriske skoleår og en tryg barndom havde jeg brug for luft under vingerne, og som 17-årig tog jeg et år som udvekslingsstudent til USA.

Fra landlig idyl til forstad

I New Hampshire, USA, nåede jeg at være hos to familier. Den første boede i et hus i skoven ude på landet. Dagen før nytårsaften brændte det, og familien måtte flytte midlertidigt til en summercamp. Jeg fik mulighed for at skifte til en anden familie tættere på den highschool, jeg gik på. De havde seks børn og swimmingpool i haven. Døren var altid åben. De vidste ikke engang, hvor nøglen var.

Samarbejde med tidligere spion

Efter USA havde jeg fået smag for at rejse. Det bragte mig til italienske pister som skiguide, men også til varmere himmelstrøg. En guides bolig er ikke glamourøs, jeg boede i mindre hotellejligheder og på hotelværelser. En af de mere spændende oplevelser var min tid som guide i Rumænien. Landet bevægede sig på det tidspunkt væk fra kommunismen. En af de lokale guider havde tidligere fungeret som spion. Han fortalte gerne om det, men kun når ingen andre rumænere hørte det. Det hemmelige politi fandtes stadig.

Bidt af regnskabssystemer

Efter min tid som guide flyttede jeg til København som 26-årig. Jeg fik et billigt lejemål – en viceværtslejlighed i en andelsboligforening i København NV. I samme periode arbejdede jeg for LEA Ejendomspartner som ejendomsadministrator. Det var mit første møde med branchen. I min læretid på et revisionskontor blev jeg særligt interesseret i, hvordan regnskabssystemet fungerede. Den interesse tog jeg med mig videre til mit næste job hos Unik System Design som supporter og konsulent.

Sammentømret lokalsamfund

I 2007 flyttede min kone, datter og jeg ind i et nyopført rækkehus i Gevninge tæt på Roskilde – et lokalsamfund, der er meget sammentømret. Mange har boet her i generationer, alligevel bliver man taget godt imod som tilflytter. Vi bor naturskønt tæt på vand, skov og strand. Jeg både løber og cykler, mens jeg nyder udsigten til skov, åbne landskaber og Roskilde Fjord. I øjeblikket arbejder jeg for tre forskellige ejendomsadministratorer som systemspecialist med base hos Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S.

Har du også et spændende bolig-CV? Så kontakt Stine Rud Skov på sts@ejd.dk. Så kan det være din historie, vi bringer i magasinet Ejendom.

Kom på kursus

30. Jan 2025

Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen – lancering af læringsplatform

OBS: Har du ikke en bruger hos EjendomDanmark eller har du problemer med at tilmelde dig, så kontakt os på cmm@ejd.dk.Få viden og handlekompetencer inden for bæredygtig omstilling Der er pres fra lovgivere, fra markedet og fra ejendomsbranchen selv: Den bæredygtige omstilling af ejendomsbranchen er i gang.For halvandet år siden blev projektet ”Bæredygtig Omstilling i Ejendomsbranchen” officielt lanceret og siden er det ikke gået stille for sig i ejendomsbranchen. Udviklingen går hurtigt og fokus er skærpet på den grønne omstilling f.eks. via kommende lovgivning i bygningsdirektivet eller øget krav til dokumentation for bæredygtige investeringer i den finansielle sektor.Kom og hør Peter Stenholm, Adm. direktør hos EjendomDanmark og Tonny Thierry Andersen, Koncerndirektør hos Nykredit m.fl. gøre status for tendenser og hvorfor grøn omstilling bliver et større konkurrenceparameter for ejendomme og en del af fremtidssikringen for investorer. Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil give sine indsigter til hvordan den grønne dagsorden fremmes og hjælpe virksomhederne til at omsætte de politiske mål til handling og Søren Kempf Holm, Adm. direktør hos Wihlborgs giver deres perspektiver på udfordringer og omstilling i praksis.Som en del af projektet lanceres den færdige læringsplatform udarbejdet til hele ejendomsbranchen, der skal give branchens aktører viden og handlekompetencer inden for bæredygtig omstilling. Platformen er tilgængelig for alle i ejendomsbranchen. Projektet er udført i samarbejde med Rambøll og er finansieret af Realdania, Grundejernes Investeringsfond, EjendomDanmark Fonden, Forenet Kredit og Rambøll Fonden.Program08.30-09.00 – Check-in09.00-09.15 – Velkomst og bæredygtig udvikling i Ejendomsbranchen v. adm. Direktør Peter Stenholm, EjendomDanmark09.15-09.40 – Nykredits perspektiv på den grønne omstilling i ejendomsbranchen v. Koncerndirektør Tonny Thierry Andersen, Nykredit09.40-10.00 – Pause10.00-10.30 – Hvordan skal ejendomsvirksomheder begynde deres bæredygtige omstilling/lancering af platform v. konsulent Gustav Plantin og senior konsulent Mette M. Skovbo Silbiger, Rambøll 10.30 – 10.50 – Erfaringer fra virkeligheden i ejendomsbranchen dialog med ejendomsbranchen v. Adm. Direktør Søren Kempf Holm, Wihlborgs10.50 – 11.00 – Opsamling for dagen v. adm. Direktør Peter Stenholm, EjendomDanmark11.00-11.30 – Grøn omstilling i politisk kontekst dialog med Pernille Rosenkrantz-Theil. 11.30-              Networking og frokost to-go. LokationNykredit huset, Sundkrogsgade 25, 2150 Nordhavn, København.Har du ikke en bruger hos EjendomDanmark eller har du problemer med at tilmelde dig, så kontakt os på cmm@ejd.dk.

10. Feb 2025

ESG seminar København

EjendomDanmark og Realkredit Danmark inviterer til: Kom godt i gang med bæredygtighed og ESG EU har vedtaget en ambitiøs plan: Europa skal være klimaneutralt inden 2050. Det vil også have en effekt for dig, der ejer og/eller driver ejendomme. Betydelige ændringer og øgede krav vil påvirke alt fra den daglige drift til investeringer og fremtidig udvikling af dine ejendomme. Med andre ord skal du tænke bæredygtighed ind i alt fra strategi til drift i fremtiden. Dette seminar giver dig en introduktion til de nye krav og konkrete eksempler på, hvordan du kommer i gang med at arbejde aktivt med ESG-rapportering og bæredygtighed. Dagens program Velkommen Nye krav venter: Finansiering og værdisætning af ejendomme i de kommende årIntroduktion til lovgivningens nye bæredygtighedskravEED, BR18, EPBD, CSRD, ESRS. Har du til tider også en fornemmelse af, at du skal lære et helt nyt sprog fyldt med fagtermer og mærkelige forkortelser? Vi gennemgår det, som du skal kende til – og forklarer, hvordan det vil påvirke din virksomhed. PauseNår ESG skal være praksis i ejendomme og porteføljerKender du din ejendom fra A til Z? En gammel kending som energimærket kan være et nyttigt værktøj, og i disse år skyder nye muligheder op – uanset om du skal finde de største risici og potentialer for dine ejendomme, eller udarbejde din allerførste ESG-rapport. Vi dykker ned i, hvordan ESG kan gå fra høje ambitioner til det helt konkrete ved at se på specifikke værktøjer og gode råd til dit eget arbejde. Opsamling og tak for i dagDet får du med hjem • Konkret viden om nuværende og kommende lovgivning inden for bæredygtighed og ESG-rapportering i ejendomsbranchen• Input til, hvordan du kommer i gang med at arbejde konkret med bæredygtighed og ESG-rapporteringSeminaret afholdes hos Realkredit Danmark – Bernstorffsgade 40, 1577 København.