/ Nyheder / Bolig-CV: Michael C. Kring

Bolig-CV: Michael C. Kring

Michael C. Kring er systemspecialist i Frede Tellefsen Ejendomsadministration, NORD Ejendomsadministration og Wantzin Ejendomsadvokater. Født i 1969 og bor i Gevninge med sin kone og 11-årige datter.

Af

Michael C. Kring

Tryg barndom på Lille Ballevej

Jeg er opvokset i en villa, som mine forældre fik opført i udkanten af Silkeborg. Bydelen hed Balle, vejen hed Lille Ballevej. Vores venner sendte engang et postkort til os adresseret med Smånumsestræde 10, og det nåede frem. Efter mine obligatoriske skoleår og en tryg barndom havde jeg brug for luft under vingerne, og som 17-årig tog jeg et år som udvekslingsstudent til USA.

Fra landlig idyl til forstad

I New Hampshire, USA, nåede jeg at være hos to familier. Den første boede i et hus i skoven ude på landet. Dagen før nytårsaften brændte det, og familien måtte flytte midlertidigt til en summercamp. Jeg fik mulighed for at skifte til en anden familie tættere på den highschool, jeg gik på. De havde seks børn og swimmingpool i haven. Døren var altid åben. De vidste ikke engang, hvor nøglen var.

Samarbejde med tidligere spion

Efter USA havde jeg fået smag for at rejse. Det bragte mig til italienske pister som skiguide, men også til varmere himmelstrøg. En guides bolig er ikke glamourøs, jeg boede i mindre hotellejligheder og på hotelværelser. En af de mere spændende oplevelser var min tid som guide i Rumænien. Landet bevægede sig på det tidspunkt væk fra kommunismen. En af de lokale guider havde tidligere fungeret som spion. Han fortalte gerne om det, men kun når ingen andre rumænere hørte det. Det hemmelige politi fandtes stadig.

Bidt af regnskabssystemer

Efter min tid som guide flyttede jeg til København som 26-årig. Jeg fik et billigt lejemål – en viceværtslejlighed i en andelsboligforening i København NV. I samme periode arbejdede jeg for LEA Ejendomspartner som ejendomsadministrator. Det var mit første møde med branchen. I min læretid på et revisionskontor blev jeg særligt interesseret i, hvordan regnskabssystemet fungerede. Den interesse tog jeg med mig videre til mit næste job hos Unik System Design som supporter og konsulent.

Sammentømret lokalsamfund

I 2007 flyttede min kone, datter og jeg ind i et nyopført rækkehus i Gevninge tæt på Roskilde – et lokalsamfund, der er meget sammentømret. Mange har boet her i generationer, alligevel bliver man taget godt imod som tilflytter. Vi bor naturskønt tæt på vand, skov og strand. Jeg både løber og cykler, mens jeg nyder udsigten til skov, åbne landskaber og Roskilde Fjord. I øjeblikket arbejder jeg for tre forskellige ejendomsadministratorer som systemspecialist med base hos Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S.

Har du også et spændende bolig-CV? Så kontakt Stine Rud Skov på sts@ejd.dk. Så kan det være din historie, vi bringer i magasinet Ejendom.