/ Nyheder / Webinar om den gode ansøgning til Erhvervspuljen

Webinar om den gode ansøgning til Erhvervspuljen

Energistyrelsen afholder webinar om, hvordan du laver den gode ansøgning til Erhvervspuljen. Der er nu åbent for tilmelding.

Af

Overvejer du og din virksomhed at søge tilskud fra Erhvervspuljen til projekter, der sparer energi og CO2?

Det forventes at alle puljens midler i 2023 vil blive brugt, så du kan med fordel deltage i Energistyrelsens webinar om den gode ansøgning.

På webinaret vil der være særligt fokus på ansøgningsprocessen, om hvordan du kan lave den gode ansøgning og om de forskellige hjælpeværktøjer, der kan gøre livet lettere for dig og din virksomhed.

Tilmeld dig webinaret

Webinaret afholdes torsdag den. 10 oktober kl. 16-17. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig på SparEnergi. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, da der er begrænset plads.

Det er også muligt at få tilsendt en optagelse af webinaret efterfølgende, hvis du skulle være forhindret i at deltage. Dette kan du tilmelde dig her.

Erhvervspuljen er et økonomisk tilskud til danske virksomheder, der vil spare energi og CO2 fra energirelaterede udledninger. Puljen støtter energi- og CO2-besparende projekter med op til 50 %, og gør det dermed mere rentabelt at investere i en grønnere fremtid.