/ Nyheder / Spot på rekruttering: Genvej til mere arbejdskraft

Spot på rekruttering: Genvej til mere arbejdskraft

Skal din virksomhed være med i kampen om rekruttering? Nu kan I tage en ledig akademiker under armen i et 3-måneders gratis praktikforløb. Kom til infomøde, og hør mere om mulighederne, som din virksomhed har for at løse både branchens og dine rekrutteringsudfordringer.

Af

Der er nu en unik mulighed for at rekruttere nye hænder via kursusforløb målrettet akademikere. Foto: SanneBerg, iStock

I et målrettet forsøg på at takle manglen på arbejdskraft udbyder EjendomDanmark i samarbejde med Nyledige og Københavns Kommune et kursus for ledige akademikere efterfulgt af tre måneders gratis praktik.

På kort sigt er praktikanterne altså gratis arbejdskraft til den daglige drift på kontoret. På lang sigt er praktikanterne en vej til at få flere uddannede ejendomsadministratorer – hvilket er en af løsningerne til en af branchens største udfordringer.

Kurset bygger på akademikernes eksisterende kompetencer men tilføjer specialiseret viden om administration, jura og regnskab med skarpt fokus på ejendomsbranchen.

Som optakt til det kommende kursus inviterer EjendomDanmark til et fyraftensmøde, hvor man kan høre mere om mulighederne for at ansætte en praktikant.

Mødet holdes i EjendomDanmarks lokaler på Vester Farimagsgade 41, 1606 København, den 28. marts kl. 16-18. Det er også muligt at være med digitalt.

Program
  • Velkomst ved PA-chef Jan Ellebye, EjendomDanmark
  • Succes med ansættelse af ledige akademikere ved Carsten Volden, Sjeldani
  • Sådan kommer du i gang ved Søren Heick og Rikke Kristiansen, Københavns Kommune

Rekrutteringsproblemer

Det nye forløb er en del af det øgede fokus på at håndtere ejendomsbranchens rekrutteringsudfordringer.

EjendomDanmark vurderer, at der i 2030 vil mangle knap 9000 medarbejdere. Ikke mindst set i lyset af, at ejendomsbranchen i 2021 slog rekord i transaktionsvolumen mens nye behov fra lejerne og ikke mindst moderniseringer samt klimarenoveringer skaber behov for arbejdskraft.

Tilmeld dig informationsmødet her.

Du kan læse mere om analyserne bag behovet for arbejdskraft her.