/ Nyheder / Mød to af de studerende, der var med til karrieredag

Mød to af de studerende, der var med til karrieredag

Ejendomsbranchen har brug for flere hænder i fremtiden, og heldigvis var der stor interesse for at høre mere om ejendomsadministration til karrieredag på Copenhagen Business Academy.

Af

Foto: Unsplash, Jordan Encarnacao

undefined

Jacob Naur, 21 år, finansøkonom 

Hvad håber du på at få ud af i dag?

”Jeg håber at få en bedre forståelse af ejendomsadministratorbranchen. Både for at høre, hvad mine muligheder vil være, men også bare for at møde de folk, som allerede er i branchen. Det giver et bedre indblik i deres hverdag.”

Hvad tænker du om ejendomsadministration?

”Efter en samtale med jer, synes jeg, at branchen lyder spændende og som fyldt med gode muligheder. Jeg har også fundet ud af, at det muligvis er inden for dette felt, som jeg gerne vil i praktik.”

 

undefined

Vincenzo Violante, 20 år, finansøkonom 

Hvad håber du på at få ud af i dag?

”Jeg vil gerne have en indsigt i, hvad virksomhederne søger. Derudover vil jeg også gerne høre mere om, hvad virksomhederne kan tilbyde og efterspørger, da jeg gerne vil tilføje værdi til branchen.”


Hvad tænker du om ejendomsadministration?

”Umiddelbart tænker jeg, at både uddannelsen og branchen lyder spændende. Jeg tog til karrieredagen i dag for at snakke med jer og høre mere om ejendomsbranchen. Jeg er blevet draget ind i ejendomsadministrator-verdenen, fordi jeg kender en, der er færdiguddannet, og som har snakket godt om både uddannelsen og branchen. Også håber jeg selvfølgelig også på at finde en spændende praktikplads.”