/ Nyheder / Efteruddannelse i foråret 2022: Skab fremtidens rammer

Efteruddannelse i foråret 2022: Skab fremtidens rammer

Ejendomsmarkedet er levende og i konstant udvikling! Vær med, når EjendomDanmarks kurser for foråret begynder.

Af

Kursuskataloget for foråret er udgivet. Vær med så du kan skabe fremtidens rammer. Foto: alvarez, iStock

Hos EjendomDanmark byder vi på brede muligheder for efteruddannelse. Uanset om du er administrator eller investor, eller om du har et eller 10 års erfaring, kan du finde et relevant og værdiskabende kursus i vores katalog. Vi tilbyder både fysisk og online undervisning, så du kan tilrettelægge din undervisning på fleksibel vis, så den passer dig og dit skema.

Lovgivning ændres og samfundet udvikler sig. Med vores kurser rustes du til fremtiden og lærer at  tackle udfordringer, som du kan møde i din hverdag. Vi tilbyder bl.a. kurser inden for asset management, kontrakt & varsling, byggeri & vedligehold samt administration & drift.

Uddannelser til branchen

Der er dog ikke alene et bredt udbud af kurser. I samarbejde med CBS og Erhvervsakademi Dania har EjendomDanmark også fået skræddersyet uddannelser til ejendomsbranchen. Du kan både tage uddannelsen property & asset management på bachelorniveau og en master, MBD i real estate. Vores EA-uddannelse udbydes stadig til dig, der skal opbygge et fagligt fundament for branchens ejendomsadministratorer. Den er netop blevet relanceret, så den passer til fremtidens ejendomsadministration.

Se video om kursus hos EjendomDanmark

Could not find post with assigned ID