/ Nyheder / “Det er en sand fornøjelse at byde nye kursister velkommen”

“Det er en sand fornøjelse at byde nye kursister velkommen”

Ny årstid – ny viden. EjendomDanmark har en bred vifte af kurser og uddannelser dette forår, hvor du har mulighed for at styrke din indsigt og karriere. Tag et kig i vores kalender og lad dig inspirere.

Af

EjendomDanmark har et væld af kurser dette forår. Foto; EjendomDanmark

Hos EjendomDanmark har vi allerede taget hul på foråret. Vi har nemlig allerede rystet vinterens kulde af os og slået dørene for en ny sæson fuld af relevante og værdiskabende kursus.

Dette forår tilbyder vi endnu engang både fysisk og online undervisning, som du kan tilrettelægge på fleksibel vis – præcis så den passer dig og dit skema.

”Det er en sand fornøjelse at byde nye kursister velkommen – uanset om man er ny i branchen eller har flere års erfaring, så er der plads til at lære nyt hos os. Det er i foreningen af ny viden, at vores fællesskab styrkes og vores horisonter udvides,” siger Lotte Rendtorff, der er chefkonsulent hos EjendomDanmark.

Kurser til hele branchen

Ejendomsbranchen står aldrig stille. Der er hele tiden nyt at forholde sig til, hvad end der er tale om lovgivning eller samfundet generelt.

EjendomDanmarks kurser hjælper dig til at blive både skarpere og bedre til at tackle både fremtiden og de udfordringer, der måtte opstå undervejs i hverdagen.

”Dette forår byder på mange forskellige kurser og muligheder heriblandt kurser inden for asset management, kontrakt og varsling, grøn omstilling og ESG, byggeri og vedligehold for ej at glemme administration og drift – og meget mere,” siger Lotte Rendtorff og fortsætter:

”En anden vigtig ting er, at vores kurser ikke kun giver færdigheder og viden, men også et større netværk og generel støtte. På den måde styrkes ens arbejde i branchen på flere niveauer.”

Tjek vores kalender ud lige her og få det fulde overblik over sæsonens kurser.