/ Digitalisering / Digitaliseringsprojekt

Digitaliseringsprojekt

EjendomDanmark har søsat et nyt projekt om digitalisering. Projektets resultater vil både komme lejere og udlejere til gavn.

Digitalisering har aldrig været vigtigere. Derfor er EjendomDanmark initiativtager til et nyt og ambitiøst projekt om digitalisering og PropTech. Det skal sikre en fælles forståelse og retning for digitalisering og bæredygtighed i ejendomsbranchen.

Der er nemlig behov for at skabe de bedste rammer for implementering af digitale løsninger gennem et fælles brancheprojekt. På den mådes sikres det, at resultaterne bliver forankret og kommer både lejere, ejere og samfundet til gode.

Dette unikke og tværgående samarbejde vil sikre den nødvendige forståelse for, at der kan skabes digital bæredygtighed, når det gælder sociale forhold, miljø, klima og økonomi.

Samtidig vil projektet gøre det muligt at binde den digitale udvikling i branchen sammen. Det vil ske gennem et fokus på lejere og ejere som brugere og udbydere af fast ejendom. Ved at se på digitaliseringen i byggebranchen (ConTech) og udbredelsen og udviklingen af nye digitale løsninger i PropTech miljøet.

De er med

I samarbejdet er ejersiden repræsenteret af EjendomDanmark og Danske Udlejere ejersiden, mens LLO – Lejernes Landsorganisation, BOSAM og den almene sektor deltager fra lejersiden. Desuden er ProDomus, BUILD – Institut for Byggeri, By og Miljø, Ramboll, PwC, Realdania, Grundejernes Investeringsfond og PropTech Denmark med i projektet.

Kontaktpersoner

Er du interesseret i at høre mere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere.

Morten Marott Larsen

Underdirektør

Cand.polit., ph.d.

Mikkel Alsø

Seniorøkonom

Cand.polit.

Stine Rud Skov

Kommunikationskonsulent

Cand.comm.

Sinan Koca

Senior Project Manager

Cand.oecon.

Trine Ejsing

Økonomisk konsulent (barsel)

HD-F, Cand.merc.fin.