/ Nyheder / AI-ekspert gæster EJENDOM2024

AI-ekspert gæster EJENDOM2024

Det første navn til årets topmøde er nu offentliggjort. Mød Nicholas Fernholm, foredragsholder, forfatter og ekspert i forandringsledese, til EJENDOM2024, hvor han vil gøre os alle klogere på kunstig intelligens.

Af

Mød Nicholas Fernholm til EJENDOM2024.

Den 7. november 2024 samles ejendomsbranchen til EJENDOM2024, hvor vi med spændende oplæg og debatter zoomer ind på temaet ”den nære fremtid”. Nu offentliggøres det første navn på listen af oplægsholdere.

En af de dygtige oplægsholdere, der lægger vejen forbi topmødet, er nemlig Nicholas Fernholm. Han er blandt andet en prominent aktør inden for change management og innovation, garvet foredragsholder og forfatter.

AI i ejendomsbranchen

Nicholas Fernholm vil under topmødet sætte fokus på, hvordan individer og organisationer kan navigere i en hurtigt omskiftelig digital verden og håndtere de udfordringer og muligheder, som kunstig intelligens medfører.

Han lægger særligt vægt på de metoder og værktøjer, der er brugbare til at forstå og tilpasse os en usikker fremtid, samt hvordan vi kan udvikle robuste strategier til at møde morgendagens udfordringer og omdanne dem til muligheder.

Gennem praktiske eksempler og fremadseende indsigter vil Nicholas Fernholm skabe en dybere forståelse af, hvordan vi kan orientere os mod fremtiden.

Tilmeld dig topmødet

EJENDOM2024 finder i år sted på Scandic Falkoner, og du kan tilmelde dig begivenheden her.

Programmet for topmødet vil løbende blive offentliggjort.