/ Nyheder / Webinar om bæredygtige investeringer

Webinar om bæredygtige investeringer

Hvordan kan man gennem investeringer i ejendomsbranchen være mere bæredygtig? Det giver en ny international undersøgelse om grønne investeringer i ejendomsbranchen svar på. Resultaterne kan du blive klogere på til webinar d. 6. maj.

Af

Kom til webinar om resultaterne fra et internationalt projekt om grønne investeringer Foto: iStock/SimonSkafar

Hvilke udfordringer og fordele vedrørende miljømæssig, social og virksomhedsstyring – også kaldet ESG’er – skal ejendomsinvesteringer i Europa imødekomme?

Det forklarer konsulentvirksomheden Green Soluce og forskningsinstituttet IEIF i partnerskab med ni førende europæiske ejendomsorganisationer – blandt andre EjendomDanmark – i en undersøgelse om bæredygtige investeringer i ejendomssektoren.

Målet er at give et overblik over de mest fordelagtige fremgangsmåder til bæredygtige investeringer hos fondsforvaltere, ejendomsselskaber og institutionelle investorer i Europa samt at identificere drivkræfter, udfordringer og potentielle tendenser inden for bæredygtig ejendomsinvestering.

Opgørelsen er blandt andet udarbejdet på baggrund af information fra over 90 virksomheder fra 15 forskellige europæiske lande.

Tilmeld dig her

Du kan høre mere om læringerne, i en digitalt webinar torsdag den 6. maj fra 10:00 til 12:00. Her vil der bliver fortalt om de vigtigste resultater fra undersøgelse, ligesom der er en efterfølgende paneldiskussion. 

Tilmeld dig til webinaret her