/ Nyheder / Virksomheder glæder sig over EJENDOM2022 nomineringer

Virksomheder glæder sig over EJENDOM2022 nomineringer

EJENDOM2022 løber snart af stablen, og de ni nominerede virksomheder til topmødets tre priser er offentliggjort. Blandt de nominerede er der stor glæde over branchens anerkendelse.

Af

Få bugt med tomgang, og optimer din udlejning.

Ejendomsbranchens topmøde EJENDOM2022 afholdes i år den 3. november i Tivoli Congress Center. Traditionen tro vil der på topmødet blive diskuteret højaktuelle emner inden for branchen. EjendomDanmark og EjendomsWatch uddeler ligeledes i år tre priser inden for kategorierne årets ejendomsvirksomhed, årets bæredygtighedspris og årets innovation. Blandt de nominerede i kategorierne, er der meget glæde at finde over den anerkendelse, de møder.

Nomineringen er en stor cadeau

En af de nominerede virksomheder i kategorien ”årets innovation” er Resights. Virksomhedens medstifter Lars Horsbøl mener, at deres nominering udspringer af deres meget kundefokuserede tilgang:

”Vi har en helt ekstremt kundefokuseret tilgang til den måde, som vi udvikler vores system på. Kunderne er med til at sætte præget på det system, som de anvender. Nærmest alt vores udvikling er idéer fra kunder. Nomineringen er en stor cadeau til sammenspillet med vores kunder,” udtaler Lars Horsbøl til EjendomsWatch.

Også i DEAS Group er man glade for at være nomineret til en pris. DEAS Group er nomineret i kategorien ”årets ejendomsvirksomhed”. Virksomheden har under administrerende direktør Rikke Lykke gennemført et skift i ambitioner og relationen til kunder og samarbejdspartnere. Den udvikling er Rikke Lykke glad for bliver anerkendt ved nomineringen:

”Den havde jeg ikke lige set komme. Men jeg er da glad for, at det, team DEAS laver i hverdagen, er bemærket positivt.”

Udvikling skal belønnes

En anden virksomhed, der er nomineret i kategorien ”årets innovation” er Container Living. Virksomheden glæder sig over nomineringen, der beviser, at dét at ville rykke til og udfordre status quo i ejendomsbranchen, bliver taget positivt imod.

”Det er nærmest i menneskets natur at udfordre alt. Vi har en forretningsmodel, som udfordrer det fundamentale i branchen; det gælder vores rådgivere, leverandører, finansieringskilder, lovgivere og certificeringer. Når man udfordrer alting, kan man risikere at blive en smule upopulær, men jeg føler faktisk, at vi har folk med os. Især når vi forsøger at rykke hele branchen og dermed den traditionelle måde, som man har gjort det på – og stadigvæk gør,” udtaler administrerende direktør Brian Gade.

Glad og stolt

Den samme optimisme deles af Tomas Jandorf, som er medejer af Tetris, der er nomineret i kategorien ”årets bæredygtighedspris”. Virksomhedens arbejde med bæredygtige boliger til ældre er heller ikke gået ubemærket hen af branchen, og det udløser en nominering til EJENDOM2022.

“For et par år siden kom vi til en erkendelse af, at det bare blev sværere og sværere at opføre projektlejligheder og bygge betalbare ejerboliger i Københavnsområdet. Vi ville gerne lave noget for de mange, som svarer til de flestes betalingsevne. Vi er glade og stolte over at have lavet noget, som virker, og lejerne er glade for,” udtaler Tomas Jandorf.

Stem på de nominerede

Sidste frist til at afgive sin stemme blandt de nominerede er mandag den 31. oktober. Læs mere om de ni nominerede virksomheder her, og stem på dem, du mener bør vinde årets priser.