/ Nyheder / Video: kick off-konference for bæredygtighedsprojekt

Video: kick off-konference for bæredygtighedsprojekt

Hvis du var forhindret i at deltage eller bare har lyst til at genopleve dagen, kan du nu selv gå på opdagelse i kick off-konferencen på vores bæredygtighedsprojekt her.

Af

Tirsdag den 5. september lød startskuddet til EjendomDanmarks store bæredygtighedsprojekt Bæredygtig Omstilling i Ejendomsbranchen i Nykredits lokaler København.

Konferencen blev livestreamet til Odense og Aarhus i den første del af formiddagen, hvorefter der var lokale oplæg i de tre byer.

I alt overværede flere end 250 mennesker konferencen fra en af de tre lokationer, men nu kan du selv se videooptagelserne fra dagen i København.

Se højdepunkter fra dagen

Se åbningstale af Peter Stenholm, adm. direktør i EjendomDanmark:

Se oplæg af Jesper Nygård, adm. direktør i Realdania, om samfundsansvar:

Se oplæg af Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, om finansielle aspekter af bæredygtighed:

Se oplæg om projektets læringsforløb af Anne Mette Erlandsson Christiansen, Market Director, Strategic Sustainability Consulting i Rambøll, og seniorrådgiver Henrik Schramm Rasmussen, Mind Your Business/Rambøll:

Se oplæg af Peter Stenholm, adm. direktør, og Mette Qvist, underdirektør, EjendomDanmark, om bæredygtighed i ejendomsbranchen:

Se oplæg af Kathrine Jerl Jensen, Rambøll, om projektets læringsplatform:

Se afslutningstale af Peter Stenholm, adm. direktør i EjendomDanmark:

Projektet udvikles i samarbejde med Rambøll og er finansieret af Realdania, GI, EjendomDanmark Fonden, Forenet Kredit og Rambøll Fonden.