/ Nyheder / Branchen samledes om bæredygtighed

Branchen samledes om bæredygtighed

Tirsdag mødtes branchen til en formiddag med fokus på bæredygtighed – og det foregik over hele landet.

Af

Kick off-konferencen for Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen løb af stablen i København, Odense og Aarhus.

I København, Odense og Aarhus samledes flere end 250 deltagere til en formiddag med fokus på bæredygtighed – og hvad der venter forude af nye krav og forventninger til ejendomsbranchen. 

Anledningen var kick-off-konferencen på EjendomDanmarks bæredygtighedsprojekt Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen. 

En stor succes

Fra landets tre største byer kunne deltagerne følge fælles oplæg – og så var der lokale oplæg efterfølgende. 

Blandt oplægsholderne, der blevet streamet til alle arrangementerne, var Jesper Nygård, direktør i Realdania og Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Lokalt fortalte Henrik Birk Hansen, DEAS, i Aarhus om energimærker, Michael Rendboe, Rendboe APS, fortalte i Odense om renovering af ældre ejendomme, og så var der i København fokus på bæredygtighed fra blandt andre adm. direktør i EjendomDanmark, Peter Stenholm.

Han mærkede også den store opbakning og interesse fra deltagerne:

“Min største tak går til alle deltagerne, der var med til at gøre dagen til en succes. Vi skaber forandringer i fællesskab, og det var meget opløftende at høre, hvordan der blev sparret og udveklset erfaringer,” siger Peter Stenholm og fortsætter: 

“Det er jo netop ambitionen med projektet: At vi sammen skal spille hinanden bedre, så vi får rykket på den grønne dagsorden.”

Tilmelding til læringsforløb

Det var til konferencerne også muligt at søge om at være en del af projektet, da 36 virksomheder her skal gennem et uddannelsesforløb med fokus på bæredygtighed. Du kan tilmelde dig her – der er begrænset antal pladser. 

Projektet udvikles i samarbejde med Rambøll og er finansieret af Realdania, GI, EjendomDanmark Fonden, Forenet Kredit og Rambøll Fonden.