/ Nyheder / Undervisning har givet blod på tanden: ”Viden, jeg kan bruge på kontoret”

Undervisning har givet blod på tanden: ”Viden, jeg kan bruge på kontoret”

Pernille Langøe, controller hos ELF Development, har netop bestået faget ”Strukturering og forhandling af lejekontrakter” på EjendomDanmarks nye uddannelse Property and Asset Management. Undervisningen har været lærerig og givet hende blod på tanden.

Af

Pernille Langøe var ikke i tvivl, da hendes chef tilbød hende at tage faget Strukturering og forhandling af lejekontrakter som efteruddannelse.

”Jeg har allerede taget EA-uddannelsen, og så har der hidtil været begrænsede muligheder for videreuddannelse, derfor takkede jeg straks ja,” siger hun.

Pernille Langøe er også i gang med faget forretningsforståelse og har netop tilmeldt sig PropTech & Data Management.

”Hvis det passer med min arbejdssituation, kunne jeg godt tænke mig at tage hele uddannelsen,” siger hun.

Lærerigt og brugbart

Undervisningen på faget Strukturering og forhandling af lejekontrakter har været lærerig og brugbar, mener Pernille Langøe.

”Vores underviser Thit Topsøe-Jensen, har virkeligt gjort undervisningen spændende og været godt nede i materien. Undervisningen har været en god blanding af cases, studiecafé med øvelser og der har været rum til at stille de dumme spørgsmål,” siger hun og fortsætter:

”Jeg er bl.a. kommet i dybden med vedligeholdelsespligten, markedsleje og drift- og varmeregnskaber, og hvad der kan skrives ind i tillægget paragraf 11. Det er alt sammen viden, jeg kan bruge hjemme på kontoret.”

Om uddannelsen

Property and Asset Management er en uddannelse på bachelorniveau, skræddersyet til hele ejendomsbranchen. Formålet er, at give deltagerne et bredere kendskab til ejendommes livscyklus – fra etablering, drift og vedligeholdelse til udvikling samt køb og salg.

Uddannelsen er til dig, der fx har gennemført EA-uddannelsen eller en mellemlang videregående uddannelse og som gerne vil udvide og udvikle dine kompetencer, så de matcher de kompetencer, der efterspørges i ejendomsbranchen.

Fagene på uddannelsen kan tages enkeltvist som fx efteruddannelser af nuværende medarbejdere i branchen.

Læs mere om uddannelsen