/ Nyheder / Renoverprisen 2021 – Danmarks bedste renovering

Renoverprisen 2021 – Danmarks bedste renovering

Det er indtil 1. marts muligt at indstille projekter til Renoverprisen anno 2021, der tildeles til Danmarks bedste renovering af en ejendom i det forgangne år. Udover kåringen modtager vinderholdet en check på 100.000 kr.

Af

Foto: iStock/Scharvik

Renoverprisen, der belønner Danmarks bedste renovering, er blevet uddelt siden 2013 og har til formål at sætte større fokus på renovering fremfor nybyggeri. Prisen udgives til renoveringer, der vil være inspirationskilde for fremtiden ved bl.a. at have kriterier for bæredygtighed, brugskvalitet og samarbejde.

Renoverprisen er en bred pris, der går til alle dem, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere. Der tildeles en statuette og en check på 100.000 kr., der sidste år gik til Det Kongelige Bibliotek i Aarhus. Hvert år tildeles yderligere en Specialpris, som hylder et projekt, der har særligt fokus på originalitet og kreativitet.

Tilmeldingsfrist

Læs mere og indstil renoveringsprojekter via hjemmesiden www.renover.dk frem til d. 1. marts 2021. De nominerede projekter offentliggøres medio juni. Vinderholdet af både Renoverprisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2021, hvor den uddeles af Realdania og Gl.