/ Nyheder / Kurser sikrer opdateret viden for administratorer

Kurser sikrer opdateret viden for administratorer

Ejendomsadministration er styret af mange regler og paragraffer, man som administrator skal forholde sig til. Ofte kommer nye også til, og der kan hurtigt opstå behov for at få genopfrisket sin viden. Det oplever Valentina Petric, ejendomsadministrator hos Stagetorn Advokater, og hun har derfor taget kurser hos EjendomDanmark.

Af

Valentinas arbejde som ejendomsadministrator gør, at hun konstant skal holde sig opdateret på reglerne i branchen. Derfor har hun taget kurser hos EjendomDanmark.

Valentina er ejendomsadministrator hos Stagetorn Advokater, og hendes arbejde favner bredt. Derfor er det særligt vigtigt for hende jævnligt at holde sig opdateret:

”Forskellen på min arbejdsplads fremfor i de store administrationsselskaber er, at administratorer her sidder med alt. Heladministration indebærer, at administratorer også ofte er Facility Manager, projektleder, mægler og controller,” fortæller hun og fortsætter:

”De administratorer, som har denne form for heladministration, skal holde sig opdateret inden for mange områder for at kunne bidrage 100 procent på jobbet.”

God sparring med undervisere

Valentina har deltaget ved flere kurser hos EjendomDanmark i forbindelse med hendes arbejde som ejendomsadministrator. Senest har hun deltaget i kurset ”Gennemgribende forbedrede boliglejemål – LL §19, stk. 2”.

”EjendomDanmark har altid været go-to stedet for kurser i løbet af min karriere. Jeg synes, at det er nogle rigtig gode undervisere. Den sparring, jeg har fået til kurserne, fungerer godt, og det er også derfor, at jeg foretrækker at møde op fysisk fremfor online. Det meste indhold kan jeg læse mig til, men til undervisningen er det gennem sparringen, at jeg får det sidste med,” siger hun.

Og det er netop underviserne hos EjendomDanmark, der gør forskellen for Valentina. De sikrer nemlig ikke bare god læring, men skaber et miljø, der er indbydende for kursister:

”Underviserne hos EjendomDanmark er altid imødekommende, behagelige og ressourcestærke. Jeg går derfra med følelsen af, at jeg altid kan ringe eller skrive og stille de spørgsmål, jeg brænder inde med. Det, synes jeg, er noget af det bedste. Jeg føler, at jeg får nogle rigtig gode værktøjer med hjem.”

Kurser giver overblik over nye regler

Der er en helt klar grund til, at Valentina føler behovet for at videreuddanne sig og tage kurser – der er nemlig masser af nye regler og paragraffer, som hun skal holde sig opdateret på. Og indholdet på kurserne har da også kunne bruges i hendes hverdag:

”Jeg har konkret kunne bruge min viden fra kurserne i hverdagen, hvis jeg har haft nogle sager, hvor jeg har været i tvivl om regler i forbindelse med for eksempel istandsættelser. Ellers opdaterer kurserne og materialet mig på, hvilke muligheder jeg har, så jeg bedst muligt kan løse de opgaver, jeg sidder med,” fortæller hun.

Og selvom Valentina i forvejen har godt styr på de regler, der gør sig gældende for hendes arbejde, er det altid en fordel at få frisket det hele op:

”Hvis der er noget, der skal gribes an på en ny måde, er det altid godt at få remset nogle ting op igen. Selv om man ved meget, kan man godt glemme detaljerne – for dem er der mange af – så på den måde hjælper kurserne meget i hverdagen.”