/ Nyheder / Klædt på til hverdagen

Klædt på til hverdagen

Skræddersyede kurser til branchen og målrettede uddannelser på akademi-, bachelor- og masterniveau. EjendomDanmark står bag et bredt undervisningstilbud. Bjarke Roed-Frederiksen, økonomisk konsulent, er en af de mange undervisere, der klæder medlemmerne på til hverdagen.

Af

Bjarke Roed-Frederiksen kom til EjendomDanmark for et år siden og har en baggrund som cand.polit. Han har tidligere arbejdet i en række større banker og som makroøkonomi i Finansministeriet.

Bolig- og erhvervslejeret, foreningsret, økonomi og finansiering er blot nogle af de emner, medlemmer kan få indsigt i, når de tager et kursus eller uddanner sig hos EjendomDanmark. Bag undervisningen står både interne og eksterne eksperter med et stærkt fagligt fundament.

Bjarke Roed-Frederiksen, økonomisk konsulent i EjendomDanmark, er en af de undervisere, medlemmerne møder, hvis de tager et fag eller kursus med fokus på finansiering, investering eller værdioptimering. Undervisning er én af medlemsorganisationens vigtigste ydelser, mener han.

”Ejendomsbranchen udvikler sig hele tiden, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at medlemmerne og andre med interesse for branchen hele tiden er opdateret med den nyeste viden,” siger Bjarke.

Positiv feedback

For Bjarke er det også et mål, at de studerende går fra undervisningen og er blevet klogere, dygtigere og har fået styrket deres kompetencer.

”Vi får heldigvis ofte positiv feedback på vores undervisning. Den bedste ros, jeg kan få, er, når de studerende anbefaler kurset til en kollega eller giver udtryk for, at de kan gå hjem og bruge det, de har lært på kontoret.”

Kontant afregning

For Bjarke er det ikke kun givende at få positiv feedback på undervisningen, men også at skulle holde sig opdateret for at kunne levere et godt undervisningsmateriale.

”Jeg skal kunne stoffet til perfektion, men jeg skal også evne at formidle det videre. Noget af det, der gør undervisning spændende, er, at der er kontant afregning fra de studerende og kursisterne. Jeg kan altid mærke, om holdet er med og har forstået, hvad stoffet handler om. Det holder mig til ilden at sikre, at der ikke er nogen, der falder fra.”

Undervisning fra sofaen

Til foråret underviser Bjarke blandt andet i ejendomsinvestering og værdiansættelse af ejendomme, men han har også fag på EjendomDanmarks EA-uddannelser for ejendomsadministratorer og diplomuddannelsen Property and Asset Management. Kurserne og de forskellige fag på uddannelserne kan både følges fysisk og online, og det er en styrke, mener Bjarke:

”Vi prøver hele tiden at målrette vores undervisning til det, vores kursister efterspørger. Derfor er der både mulighed for at følge vores undervisning fysisk, fra kontoret eller hjemme fra sofaen. Som noget nyt tilbyder vi også udvalgte kurser som et onlineforløb, hvor det er op til den enkelte, hvornår de ser undervisningsvideoerne. Fleksibiliteten gør, at langt flere har mulighed for at deltage i et undervisningsforløb i en presset hverdag.”

Rabat til medlemmer

Medlemmer får minimum 20 procents rabat på uddannelse og kurser hos EjendomDanmark. Læs mere på ejd.dk.

 

 

Could not find post with assigned ID