/ Nyheder / Hvad er fremtiden for internationale investorer?

Hvad er fremtiden for internationale investorer?

Nu kan EjendomDanmark løfte sløret for endnu et indslag til EJENDOM2024, hvor internationale investorer vil være fokus for en spændende paneldebat.

Af

Nu løftes sløret for endnu et indslag til EJENDOM2024.

Når branchen den 7. november samles til topmødet EJENDOM2024 under temaet ”Den nære fremtid”, kan blandt andet du blive klogere på fremtiden for internationale investorer. Det er nemlig emnet for en spændende paneldebat.

Panelet til denne debat udgøres af Christian Fladeland, co-CEO i Heimstaden, og Nick Melgaard, COO i Nrep. De to vil blandt andet diskutere, hvad der netop nu sker på området for internationale investorer. Desuden vil det blive debatteret, hvordan de ser, at fremtiden og udviklingen på området vil finde sted.

Du også lære mere om kunstig intelligens, når AI-ekspert og oplægsholder Nicholas Fernholm gæster årets topmøde.

Branchen skal hyldes

Spændende og lærerige oplæg og debatter er dog ikke det eneste, som EJENDOM2024 har at byde på.

Som altid skal vi til topmødet også hylde de gode eksempler i branchen, og det gør vi hvert år ved at uddele de tre branchepriser: Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Mest Nytænkende Ejendomsvirksomhed.

Hvis du kender den helt rette kandidat – eller måske selv er det – kan du indstille til priserne frem til midten af august.

Tilmeld dig EJENDOM2024

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig topmødet, som i år finder sted på Scandic Falkoner.

Det endelige program for dagen vil løbende blive offentliggjort.