/ Nyheder / Her er de nominerede til årets ejendomspriser

Her er de nominerede til årets ejendomspriser

Nu kan du stemme om, hvem der skal vinde prisen som Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Innovation og Årets Bæredygtighedspris. Ni stærke virksomheder er nomineret til de tre priser.

Af

Priserne er fremstillet af genbrugstræ – og vil derfor have helt unikke tegn fra deres tidligere funktioner. Foto: EjendomDanmark

Hele tre priser under tre forskellige kategorier uddeles til topmødet Ejendom2022 den 3. november. Du kan nu afgive din stemme på dine favoritter. Men skynd dig – sidste frist for at stemme er den 31. oktober.

Det er EjendomDanmark og EjendomsWatch, der står bag uddelingen af priserne på topmødet. 

De nominerede er: 

Årets ejendomsvirksomhed

Balder Danmark

Balder Danmark er med langsigtede og vedholdende perspektiver gået nye veje i udviklingen af kvalitetsejendomme som for eksempel seniorboligkonceptet Bovieran og deres lejeboliger Green Hills. Balder Danmark A/S både præger og følger udviklingen i det øvrige samfund – og er en stærk repræsentant for den samlede branche.

Barfoed Group

Barfoed Group udmærker sig særligt ved det store engagement, der ligges i lokalsamfundene omkring deres ejendomme. De er innovative og gør sig umage med deres projekter. Dermed viser de, hvor afgørende ejendomsvirksomheder og deres investeringer er i en aktiv samfundsudvikling. Samme engagement viser sig også, når der tales branchens sag. 

DEAS Group

Modet til at turde pege en ny retning for, hvad ejendomsadministration skal være – selvom man er blandt de største. DEAS Group er et billede på den kommercielle og teknologiske udvikling, som alle i branchen gennemgår i disse år. Samtidig har de tidligt markeret sig på ESG-dagsordenen, og tager aktivt del i den samfundsmæssige debat om fremtidens branche.

Årets bæredygtighedspris

NREP for Lisbjerg – Made In Aarhus

NREP har udviklet Lisbjerg Made In Aarhus, for at skabe værdi for beboere ved at styrke fællesskabet i bæredygtige rammer gennem deleøkonomi og samvær, men værdiskabelsen rækker udover bydelen. Projektet skaber også værdi på branche- og samfundsniveau, ved at vise en bæredygtig vej til forandring i byggeriet. Dette gør projektet ved en ansvarsfuld anvendelse af ressourcer og materialer.

PensionDanmark Ejendomme

PensionDanmark Ejendomme (PDE) har gennem snart en lang årrække valgt målrettet at arbejde med ESG som en integreret del af deres ejendomsportefølje. Fast ejendom er langsigtet og kræver langsigtede ambitioner. PDE gik tidligt i gang og skal anerkendes for at være en af dem, der tager det lead, som skal inspirere andre.

Tetris A/S

Ejendomsudviklingsselskabet Tetris A/S indstilles for deres klimavenlige senior- boligkoncept Agorahaverne. Boligfællesskaberne opføres i hele landet til det segmentet 50+ uden hjemmeboende børn. Boligfællesskaberne skal via fællesskaber og grønne omgivelser i den store Atriumhave øge livskvaliteten og nedsætter følelsen af ensomhed blandt ældre. Der er lagt vægt på den sociale og miljømæssige bæredygtighed.

Årets innovation

Container Living

Container Living har formået at skabe en ny fællesskabsorienteret boform, som understøttes af digitale løsninger og nye teknologier, der alle bidrager til at sikre en høj beboertilfredshed, lavere tomgang og driftsomkostninger. Ejendomsløsningerne tager udgangspunkt i containerformatet og er derfor fleksible, flytbare og omkonfigurerbare. De kan genplaceres eller tilpasses til ændrede fremtidige behov, hvilket sikrer mod teknisk og økonomisk forældelse.

LifeX

Den danske startup LifeX tilbyder servicerede co-living lejligheder i København, Aarhus, London, Paris, München, Halle og Berlin. Fokus er skalering i europæiske storbyer. LifeX udfordrer normerne i branchen. Via en helt ny tech-platform, hvor al interaktion styres, har LifeX formået at skabe digitale fællesskaber, der kan udvikle sig til virkelige. LifeX har udbredt deres platform i hele Europa og er inden for kort tid vokset til 30 ansatte. 

Resights

Resights har med deres innovative tilgang formået at forny hele markedet for ejendomsdata. De har med deres professionelle blik på ejendomsdata skabt en virksomhed, der for deres kunder hurtigt er blevet et uundværligt værktøj. Dermed har de også rykket ejendomsbranchen produktivitet på ganske kort tid.

Stem her.

Could not find post with assigned ID