/ Nyheder / Fremtidsforsker gæster EJENDOM2023 

Fremtidsforsker gæster EJENDOM2023 

Daria (Dasha) Krivonos, der er direktør for Instituttet for Fremtidsforskning, vil ved EJENDOM2023 dele sine tanker om, hvilken fremtid vi ser ind i – med tilknytning til ejendomsbranchen.

Af

D. 31. oktober blænder EjendomDanmark endnu en gang op for det årlige topmøde, der samler de vigtigste aktører i ejendomsbranchen.

I år er det under temaet ”Fremtiden”, og EjendomDanmark kan nu løfte sløret for, at Daria (Dasha) Krivonos, der er øverste direktør for Instituttet for Fremtidsforskning, er på listen over inspirerende oplægsholdere.  

Hun vil dele sine tanker om, hvilken fremtid vi ser ind i – både generelt og i ejendomsbranchen.  

Forskning i praksis 

Med sin master i økonomi fra Københavns Universitet og en baggrund med strategisk risikoledelse på tværs af forskellige sektorer,vil Daria (Dasha) Krivonos afdække nogle af de potentielle fremtidige scenarier, der kan påvirke branchen.  

Hun har en bred viden om megatrends og samfundsmæssige udviklingsmønstre samt praktisk erfaring som Head of Enterprise Risk Management i A.P. Møller-Mærsk Group, hvor hun har benyttet forskning direkte på konkrete udfordringer.  

Topmøde for ejendomsbranchen 

EJENDOM2023 bliver afholdt på Tivoli Hotel & Congress Center i København, og udover Daria (Dasha) Krivonos kan deltagerne også se frem til at høre oplæg fra blandt andre økonomiminister Troels Lund Poulsen.  

Dagen kommer til at bestå af en kombination af fælles oplæg og selvvalgte spor, ligesom der også bliver plads til både netværk og underholdning.  

Du kan sikre dig din billet via linket til højre.