/ Nyheder / ”Endelig en uddannelse på kandidatniveau målrettet ejendomsbranchen”

”Endelig en uddannelse på kandidatniveau målrettet ejendomsbranchen”

Line Møller Sigsgaard, kundechef hos ejendomsadministrationsvirksomheden CEJ, tager i februar hul på første fag på ejendomsbranchens nye uddannelse MBD minor in real estate. Hun har altid vægtet videreuddannelse højt og glæder sig til gensynet med skolebænken.

Af

MBD minor in real estate er en uddannelse på kandidatniveau målrettet ejendomsbranchen. Foto: iStock, iBrave

Da EjendomDanmark lancerede den nye specialisering på masterniveau i samarbejde med CBS, var Line Møller Sigsgaard ikke i tvivl om, at det var et tilbud, hun skulle tage imod.

”Videreuddannelse har altid været vigtigt for mig. I begyndelsen af min karriere for tyve år siden var det ikke en reel mulighed. Men siden har jeg altid gået efter de efteruddannelser, der er blevet skabt i samarbejde med de forskellige uddannelsesinstitutioner,” siger hun.

Specialiseret uddannelse

Line Møller Sigsgaard var blandt andet den første studerende på årgangen, da akademiuddannelsen i finansiel rådgivning blev udbudt. Senere udvidede hun uddannelsen med en HD. Nu ser hun frem til at få en efteruddannelse, der er målrettet specifikt til ejendomsbranchen på masterniveau.

”Jeg glæder jeg mig rigtig meget til en uddannelse, der favner bredt, og som er meget mere specialiseret end nogen af de andre uddannelser, jeg har taget. Og jeg glæder mig også til at sidde på skolebænken igen og tilegne mig viden på en anden måde end til daglig.”

Line Møller Sigsgaard har tilmeldt sig hele MBD minor in real estate, men det er også muligt at tilmelde sig enkelte fag på uddannelsen. Første fag er forretningsudvikling og gennemføres over fire hele dage i februar med studiestart 3. februar.

Tilmeld dig nu

Der er fortsat ledige pladser, så du kan stadig nå at tilmelde dig. Kontakt Lotte Rendtorff, seniorkonsulent hos EjendomDanmark på tlf. 3173 1268 eller send en mail lre@ejd.dk.