/ Nyheder / DEAS Group: ”At blive kaldt anderledes er et kompliment”

DEAS Group: ”At blive kaldt anderledes er et kompliment”

DEAS Group blev af ejendomsbranchen kåret til Årets Ejendomsvirksomhed. Direktør Rikke Lykke fortæller om organisationens seneste transformation, og hvordan de ønsker at sætte en ny retning for ejendomsadministration.

Af

DEAS Group vandt prisen som årets Ejendomsvirksomhed. Foto: Jeppe Carlsen

Da Rikke Lykke satte sig i direktørstolen i DEAS Group for lidt over et år siden, havde hun ikke regnet med, at virksomheden i dag ville stå med prisen som Årets Ejendomsvirksomhed.

Men til ejendomsbranchens topmøde kunne hun gå på scenen til klapsalver fra hele branchen og modtage prisen, som uddeles af EjendomDanmark i samarbejde med EjendomsWatch.

Ejendomsvirksomheden er midt i en transformation, hvor ikke alene et nyt brand sætter kulør på hverdagen. Også tankegangen og kulturen er blevet mere farverig og anderledes. Og at blive kaldt ”anderledes” tager DEAS Group som et kompliment, for de vil netop gerne sætte en ny retning for, hvad ejendomsadministration kan og skal være.  

”I Norden bruger vi alle mere end 20 timer i døgnet i en ejendom. DEAS Groups grundlæggende værdi er, at ejendomme i langt højere grad skal understøtte måden, vi lever på, og ikke ”blot” være mursten. Vi vil gerne bidrage med at skabe gode rammer – både for vores investorer og lejerne – og samtidig være en afgørende rådgiver blandt andet omkring grøn omstilling og biodiversitet,” fortæller Rikke Lykke, adm. direktør i DEAS Group.

Med indflydelse kommer ansvar

DEAS Group er en af Danmarks største ejendomsforvaltere og rådgivningshuse, for dagligt servicerer de mere end en kvart million lejere og brugere af de ejendomme, de har ansvar for. Deres arbejde har derfor indflydelse på rigtig mange menneskers hverdag og trivsel, og som Rikke Lykke selv pointerer det, følger der et stort ansvar med. Både hvad angår at forbedre rammerne for den enkelte lejer – fx gennem digitalisering og innovation – men også på samfundsplan, hvor de har valgt at forpligte sig på ESG-dagsordenen.

Siden 2020 har de rapporteret på ESG-nøgletal for at skabe transparens for investorer og lejere, medarbejdere og andre interessenter, men også for at holde sig selv op på de målsætninger, de har sat sig.  

Den grønne dagsorden fylder naturligvis, men også den socialt bæredygtige, hvor de bl.a. har engageret sig i velgørenhedsprojekter i samarbejde med kollegaer i branchen gennem Real Care for at hjælpe bistå børn og unge i Danmark, som har brug for en hjælpende hånd.

For Rikke Lykke har det også været vigtigt, at det gennemsyrer organisationen indefra, så derfor har de indført Make A Difference-day, hvor alle medarbejdere opfordres til at bruge en årlig arbejdsdag på frivilligt arbejde på DEAS Groups regning.

” Det skaber stolthed og purpose for os alle. Og som arbejdsgiver er det en fornøjelse at overvære,” forklarer Rikke Lykke, og tilføjer, at det understøtter det nye mantra i DEAS Group:

”Alt, hvad vi foretager os, skal gøre en positiv forskel for andre. Vi tager vores egen medicin, så når vi siger, at vi vil forbedre måden at leve på, så kræver det handling, og dét at tænke ud over egen næsetip er i vores dna.”