/ Nyheder / Bolig-CV for Kristian Balleby

Bolig-CV for Kristian Balleby

Kristian Balleby er kundedirektør for Team Administrator i Storkunde Ejendomme i Danske Bank/Realkredit Danmark. Født i 1970 og bor i Hvidovre med sin samlever Mette og deres to børn, Bertram på otte og Mille på 12 år. Kristian har desuden to voksne børn på 18 og 21 år.

Af

Barndom i Brøndbyøster

Jeg er vokset op i et socialt boligbyggeri i Brøndby­øster tegnet af den danske arkitekt Kay Fisker. Et lille rækkehus med gårdhave, kælder, stue og førstesal. Det er en tryg barndom med fine legepladser, grønne arealer og masser af børn. Rækkehuset har været i familiens eje længe. Min farmor og farfar overtog det i 60’erne. Min farfar var slagter og havde butik på det tilhørende butikstorv.

Ejendom fyldt med bankfolk

Som 20-årig flytter jeg hjemmefra og er ansat i Unibank som bankassistent. Dengang ejer bankerne en masse ejendomme, og jeg er så heldig at få tilbudt at bo i en af Unibanks lejligheder. Den ligger lige ved Ringvejskrydset i Glostrup og er mit første møde med privat udlejning. Jeg har en stor altan ud mod vejen, som viser sig at være helt ubrugelig på grund af bilos og støj. Vores vicevært og de andre beboere er alle ansat i banken.

Fra brokvarter til hus

Efter et par år flytter jeg sammen med min kæreste i en treværelses lejlighed på Guldbergs Plads på Nørrebro – et smukt gammelt brokvartersbyggeri. Da vi er klar til at stifte familie, køber vi et lille rækkehus i Hvidovre. En stor opgave, idet alt skal laves – gulv, bad, el, køkken og vinduer. Efter endnu et boligskift og en skilsmisse flytter jeg ind i en villalejlighed i Risbjergkvarteret i Hvidovre.

Barndomsminder i Veddinge Bakker

Min far falder bort i 2007. Sammen med min søster køber jeg familiens sommerhus i Veddinge Bakker ved Sejerøbugten. Min farmor købte sommerhuset i 1961, og det er derfor et sted, jeg er kommet i min barndom. Det er et meget smukt område med kuperet terræn og tæt på vandet. Jeg har tilbragt mange sommerferier der som barn, men også sammen med mine to ældste børn fra tidligere ægteskab.

Bankmand med stort B

I 2009 flytter min nye kæreste Mette og jeg sammen under finanskrisen. For at kunne købe bolig, sælger vi vores lejligheder og desværre også mit sommerhus. Til gengæld får vi et nyopført hus i Risbjergkvarteret. Den 1. juli i år flytter vi til et nybygget hus ved Hvidovre Havn. Jeg er bankmand med stort B og enormt dårlig med hænderne. Jeg vil aldrig udsætte mig selv (og andre) for en totalrenovering igen.