/ Nyheder / Bolig-CV for Casper Schougaard

Bolig-CV for Casper Schougaard

Casper Schougaard, 40 år, overtog den 1. april Kraer erhvervsmægler. Han har i mere end 20 år arbejdet med ejendomme og har tidligere blandt andet været partner og leder af Capital Markets-afdelingen i Newsec Advisory.

Af

Livet udspringer i Hørsholm

Jeg voksede op i Hørsholm. Jeg spillede ungdomsfodbold på semiprofessionelt plan, men mit alternativ lå klar: Blev jeg ikke fodboldspiller, skulle jeg være advokat. Efter min gymnasietid fik jeg arbejde på et advokatkontor, men fandt hurtigt ud af, at jeg kun fandt ét fagområde spændende: ejendomsjura. Jeg droppede derfor drømmen om jurastudiet og begyndte som trainee hos Home. Samtidig flyttede jeg i en lejet villalejlighed i min barndomsby og købte, som man jo skal som ejendomsmægler, min første bil.

De første år på Frederiksberg

Midt i nullerne flyttede jeg og min daværende kæreste til Frederiksberg i en forældrekøbslejlighed. Jeg blev hurtigt træt af at køre til Hørsholm, så tiden var moden til et jobskifte. Jeg var privilegeret og kunne vælge mellem flere arbejdspladser. I sidste ende faldt valget på EDC Poul Erik Bech på Gammel Kongevej. Da jeg ikke længere var trainee, fulgte indtjeningen med, og vi kunne rykke videre på Frederiksberg til en skøn villalejlighed. Senere købte jeg min daværende kæreste ud.

Rundrejse i Sydamerika

Efter fem år hos EDC Poul Erik Bech trængte jeg til luftforandring. Derfor tog jeg orlov og rejste rundt i Sydamerika. Mine venner driller mig med, at det var luksusudgaven af en backpackertur, for jeg boede på hoteller og havde mine ting i en rullekuffert. Jeg var væk i tre måneder, og i den tid tænkte jeg meget over, hvad jeg egentlig skulle. Da jeg kom hjem til Danmark, sagde jeg op. Selvom jeg elskede jobbet, er der som boligmægler korte relationer med kunderne, og jeg drømte om noget nyt.

Etablering på Frederiksberg

Jeg kom derefter til Kraer erhvervsmægler. Erhvervsområdet passer meget bedre til mit temperament. Det er mere fakta end følelser, og jeg kan have de samme samarbejdspartnere i flere år. Jeg rykkede siden videre til Newsec Advisory, hvor jeg begyndte med udlejning og rådgivning. Efter et halvt år skiftede jeg til investeringsejendomme og blev senere partner. I den periode mødte jeg min nuværende kæreste, som flyttede ind hos mig på Frederiksberg. For fem år siden fik vi vores første barn.

Villa i Vanløse

Vi troede, at vi skulle bo i villalejligheden for altid, men så begyndte vores søn at kravle. Vi forelskede os i et kvarter i Vanløse, hvor vi – efter at have afleveret håndskrevne breve – fandt vores drømmehus, som ligger ud til engen.
Siden fik vi en datter. I den periode var jeg leder for en del ansatte, men jeg var kommet for langt væk fra det, jeg elskede: Kundekontakt. Da jeg blev tilbudt at overtage Kraer i april, var jeg ikke i tvivl. Det er den perfekte løsning, hvor jeg både har kundekontakt og besøger ejendommene.