/ Nyheder / AP Pension er Årets Ejendomsvirksomhed

AP Pension er Årets Ejendomsvirksomhed

Ved EJENDOM2023 kunne AP Pension lade sig hylde som “Årets Ejendomsvirksomhed”. Prisen gik blandt andet til virksomheden, fordi de har blik for byggeprojekter i provinsen og tør tænke udover de gængse bygrænser.

Af

I samarbejde med Ejendomswatch har EjendomDanmark netop uddelt prisen: “Årets Ejendomsvirksomhed” ved topmødet EJENDOM2023.

Prisen blev tildelt AP Pension, og ifølge Henrik Dahl Jeppesen, formand for EjendomDanmark, er det en fuldt fortjent anerkendelse til virksomheden:

“I år var temaet for konferencen ‘fremtiden’, og AP Pension har et unikt blik for netop det, der venter forude. Derfor er det fuldt fortjent, at de i dag har modtaget hæder fra deres branchekollegaer, og nu kan kalde sig Årets Ejendomsvirksomhed. Et stort tillykke skal der også lyde herfra,” siger Henrik Dahl Jeppesen, formand for EjendomDanmark.

I alt blev der uddelt tre ejendomspriser, som anerkender de virksomheder, der har udmærket sig særligt i branchen i løbet af året.

Det er ejendomsbranchen selv, der har indstillet virksomheder og initiativer, hvorefter en fagjury har nomineret de i alt ni kandidater.

Kombinationen af juryens vurderinger og en afstemning på Ejendomswatchs hjemmeside har afgjort, hvem der skulle tildeles priserne.

En modig bygherre med en klar bæredygtighedsprofil

I fagjuryens nominering af AP Pension, begrundede de deres valg således:

“AP Pension er en aktiv bygherre, som historisk set har turde træffe nogle modige beslutninger vedrørende både projekter og lokationer. AP Pension har markeret sig som en aktør, der ikke blot har fokus rettet mod de største danske byer, men har også har blik for provinsen og tør tænke udover de gængse bygrænser samtidig med, at virksomheden har arbejdet med en klar bæredygtighedsprofil. Selskabet har for nyligt i København igangsat et stort kontorbyggeri i trækonstruktion.”

Dette års jury bestod af fem prominente profiler fra ejendomsbranchen:

  • Michael Nielsen, Danica Ejendomme (juryformand)
  • Mia Manghezi, Pensiondanmark Ejendomme
  • Katja Paludan, Husen Advokater
  • Michael Byrgesen Hansen, Heimstaden
  • Tor Sinding, Sinding & Co.

Et stort tillykke med prisen fra EjendomDanmark!