/ Nyheder / “Alle initiativer i og mellem bygningerne skal fremmes”

“Alle initiativer i og mellem bygningerne skal fremmes”

Forud for EJENDOM2023 spørger vi række aktører i branchen om, hvordan fremtiden i ejendomsbranchen ser ud. Flemming Bæk Engelhardt, adm. direktør i Nordea Pension Ejendomme, giver her sit perspektiv på dette.

Af

Den 31. oktober løber ejendomsbranchens topmøde, EJENDOM2023, endnu engang af stablen. I år kan deltagerne blandt andet glæde sig til masser af spændende oplæg under temaet ‘fremtiden’. 

En af dem, der deltager til topmødet er Flemming Bæk Engelhardt, adm. direktør i Nordea Pension Ejendomme. Han giver her sit bud på muligheder og begrænsninger i fremtidens ejendomsbranche.

Hvad ser du frem til ved EJENDOM2023?

At sætte en hel dag af til at møde netværket og venskabelige forretningsforbindelser i kombination med at blive sat overfor det ene interessante indlæg efter det andet er noget af det jeg først og fremmest glæder mig til forud for EJENDOM2023.

Hvilke muligheder og begrænsninger ser du, ejendomsbranchen står overfor i fremtiden?

Med S’et i ESG in mente vil jeg gerne, at vi som branche ser MULIGHEDEN i (og forpligtigelse til) at arbejde for at bekæmpe den stigende ensomhed, der fylder og lader til at præge endnu mere i fremtiden. Alle initiativer i og mellem bygningerne skal fremmes.

En BEGRÆNSNING for fremdrift, som nok er utilsigtet, men til at få øje på, er den øgede kompleksitet, der har sneget sig ind i alskens regulativer og forordninger (måske ‘bygningsministeren’ kan finde inspiration hos undervisningsministeren, der luser kraftigt ud i ‘overformynderiet’ over de næste par år).

Vil du også se ind i, hvad fremtiden har at byde på i ejendomsbranchen? Tilmeld dig EJENDOM2023 her