/ Nyheder / Vil du være ambassadør for ejendomsbranchen?

Vil du være ambassadør for ejendomsbranchen?

Hvordan fik du øjnene op for ejendomsbranchen, hvad byder din arbejdsdag på, og hvilke fremtidsdrømme har du for din karriere? Har du lyst til at sprede budskabet om, hvorfor du synes, det er spændende at gå på arbejde, og hvad en karriere i branchen kan tilbyde, så er det lige dig, vi står og mangler. Meld dig som ambassadør og deltag i en workshop, der klæder dig og de andre ambassadører på til opgaven.

Af

Vil du være ambassadør for ejendomsbranchen? Foto: iStock, Blankstock.

Inden længe går EjendomDanmarks nye rekrutteringskampagne i luften. Kampagnen skal sikre, at flere får øjnene op for ejendomsbranchen som karrierevej. For at sprede det gode budskab om de mange spændende karrieremuligheder, der venter, har EjendomDanmark samlet et ambassadørkorps. Ambassadørerne giver andre et kig ind deres hverdag via sociale medier som Snapchat, Instagram og facebooksiden Property Careers.

EjendomDanmark mangler særligt ambassadører inden for områderne asset manager, controller og ejendomsudviklere. Som ambassadør repræsenterer du branchen. Du kan fortælle om alt lige fra arbejdsopgaver, til sociale arrangementer, din vej ind i branchen, dine fremtidsdrømme og lignende.

Bliv klædt på til workshop

Ambassadørkorpset kickstartes med en workshop torsdag d. 25. november fra kl. 10-14 hos EjendomDanmark. På workshoppen bliver du klædt på som ambassadør til at varetage rollen, får gode råd, tips og tricks til at lave opslag, video på sociale medier og meget mere. Det er ikke at krav at deltage i workshoppen for at blive ambassadør.

Kontakt seniorkonsulent Lotte Rendtorff for at høre mere på tlf. 3173 1268 eller på lre@ejd.dk.