/ Nyheder / ”Samarbejde er nøglen til bæredygtig omstilling”

”Samarbejde er nøglen til bæredygtig omstilling”

Som opfølgning på ESG-stafetten giver EjendomDanmark nu virksomheder mulighed for at dele deres viden om samarbejde med andre aktører i løbet af de næste par måneder. Samarbejde er et helt afgørende element i den bæredygtige omstilling – ingen vinder ved ikke at lukke sig om sig selv, mener Mette Qvist, underdirektør med fokus på ESG.

Af

Mette Qvist skyder gang i Q&A-serie om samarbejde.

Det blev tydeligt i forbindelse med det nyligt lancerede rapporteringsværktøj Real ESG – The Real Estate Reporting Framework, der samlede virksomheder såvel som finansielle aktører i udviklingen: Samarbejde skaber forandring.

Det fortæller Mette Qvist, underdirektør i EjendomDanmark med fokus på ESG. Og nu skyder hun en ny Q&A-serie i gang om netop samarbejde.

Her bliver der stillet skarpt på samarbejder mellem aktører i ejendomsbranchen om bæredygtighed og ESG.

”For mig er der slet ingen tvivl om, at samarbejde er nøglen til en bæredygtig omstilling af branchen. Derfor er jeg også tilfreds med, at vi i EjendomDanmark nu kan følge op på vores inspirerende ESG-stafet med en artikelserie om samarbejde inden for det svære felt ESG,” siger underdirektøren. 

Videndeling til branchen om samarbejde

Artikelserien giver i et Q&A format en række virksomheder mulighed for at dele deres viden om og erfaringer med samarbejde og partnerskaber. Men også en mulighed for pege på, hvor de mener man med fordel kunne udvikle yderligere samarbejde, fortæller Mette Qvist:

”Mit håb er, at vi med artikelserien får skabt en platform til at dele viden om samarbejde i forbindelse med ESG og bæredygtighed. Vi kan lære meget om andres historier og erfaringer om at arbejde sammen med andre virksomheder,” siger hun.

Hun opfordrer derfor branchens aktører til at dele viden om cases og værktøjer. EjendomDanmark kan være med til at udbrede disse til resten af branchen. 

Den første artikel i Q&A-serien om samarbejde er på trapperne og vil følges af andre i den kommende tid