/ Nyheder / På Bornholm blev der talt lejelov og markedsdata

På Bornholm blev der talt lejelov og markedsdata

På Hotel Allinge, Bornholm blev Folkemødet skudt i gang med oplæg om politik, sammenskrivningen og gevinsterne ved at bruge data.

Af

Der var flere oplæg om både lejelov og markedsdata på programmet. Foto: EjendomDanmark

Folkemødet på Bornholm er efter et par år i coronaens skygge nu tilbage i vanlig form. Som optakt var der onsdag aften fokus på en række aktuelle emner for ejendomsbranchen. 

Deltagerne samledes på Hotel Allinge, hvor EjendomDanmark holdt en række oplæg. 

Politik, data og lejelov

Første mand på scenen var adm. direktør Peter Stenholm. Han gav en status på, hvordan de politiske vinde blæser omkring ejendomsbranchen

Han blev efterfulgt af underdirektør Morten Marott Larsen, der viste markedsdata med udgangspunkt i Bornholm, før han fortalte mere generelt om, hvorfor et solidt datagrundlag gavner hele branchen.

Slutteligt tog juridisk direktør Lena Hartmann ordet og fortalte om et emne, der netop nu er inde i en form for slutspurt: Nemlig sammenskrivningen af lejeloven. Den nye lov træder i kraft 1. juli, så arbejdet med implementeringen er i fuld gang i disse dage. 

Flere arrangementer forude

Der har i løbet af foråret været en perlerække af gratis oplæg og møder i EjendomDanmark. Der er stadig enkelte planlagt på denne side af sommerferien. De begynder derefter op igen, når ferieuger bliver til hverdagsuger i august. Se aktuelle arrangementer her.