/ Nyheder / Ny film skal flage ejendomsbranchen

Ny film skal flage ejendomsbranchen

EjendomDanmark har netop lanceret en ny film, der skal sprede fortællingen om branchen. Her skabes der rammer for livet, og branchen påtager sig et stort – og nødvendigt – samfundsansvar.

Af

I ejendomsbranchen arbejdes der hver dag for at gøre Danmark til et bedre sted at bo og leve. For det er her, rammerne for både virksomheder, familier, seniorer, start-ups og mange flere skabes. 

Ejendomsbranchen påtager sig et enormt samfundsansvar på de helt store dagsordener – som den grønne omstilling – og som branche er vi med til at sikre de bedste vilkår for danskernes liv og den økonomiske vækst.

Branchen har altså rigtig meget, som alle aktører i branchen kan være stolte af. En film skal sætte to streger under den fortælling:

”Branchens medarbejdere skal anerkendes for deres store arbejde, og de skal føle stolthed over det, de hver dag opnår. Det vil vi gerne have, at endnu flere ser, og vi har en fælles opgave i at vise ejendomsbranchens værd,” fortæller pressechef Cecilie Lund Vinther, EjendomDanmark.

Du kan se videoen herunder. 

Rammer for livet

Se videoen om branchen her