/ Nyheder / Medlemmer fik værktøjer til jobsøgningen

Medlemmer fik værktøjer til jobsøgningen

I sidste uge kunne EjendomDanmarks medlemmer få tips og tricks til, hvordan de finder deres nye job på et gratis webinar. Deltagerne blev bl.a. præsenteret for værktøjer til at fremme deres egen motivation, men fik også indblik i, hvordan de kan optimere deres chancer for at finde nyt job.

Af

Selvom coronakrisen fylder mindre og mindre i hverdagen, så har den alligevel sat sit præg på ejendomsbranchen. Nogle har mistet deres arbejde, mens andre er blevet inspireret til at gå nye veje. Fælles for dem er, at de står over for jobsøgning på ny. I samarbejde med Bo Asplund, partner i SAM International, holdt EjendomDanmark et webinar med tips og tricks til jobsøgningen. 

”Siden Covid19 kom til Danmark, har jeg oplevet en stigende efterspørgsel fra ansatte i ejendomsbranchen. En del af dem er blevet opsagt, mens andre er nervøse for, hvordan deres virksomhed kommer gennem krisen. Det gør, at de har brug for tips til, hvordan de kommer videre. Derfor opstod tanken om et webinar”, fortæller Bo Asplund.  

Jagten på drømmejobbet

 På webinaret blev deltagerne både præsenteret for værktøjer til at fremme deres egen motivation, men de fik også et indblik i, hvordan de helt konkret kan optimere deres chancer for at finde nyt job. Deltagerne lærte bl.a., hvordan de på bedst mulig vis kan benytte LinkedIn, samt hvordan de kan bruge deres netværk i jagten på drømmejobbet: 

Ved webinaret gennemgik jeg mine erfaringer fra min egen jobsøgning, samt alle de ideer og metoder jeg kender til gennem mit arbejde som headhunter. Der kom flere gode spørgsmål fra deltagerne, og vi kom rundt om nogle af de udfordringer, man står over for som aktiv jobsøgende”, siger Bo Asplund.