/ Nyheder / Indstil virksomheder til branchepriser

Indstil virksomheder til branchepriser

Branchens virksomheder skal hyldes til EJENDOM2024, når tre branchepriser skal uddeles, og allerede nu kan virksomheder indstilles.

Af

Vinderne af priserne til EJENDOM2023.

For fjerde år i træk mødes branchen til topmødet, EJENDOM2024, der denne gang finder sted den 7. november på Scandic Falkoner. Branchen samles for at netværke, dele viden og blive klogere på alt fra AI til diversitet under emnet ”den nære fremtid”.

Også branchens dygtige virksomheder skal hyldes, når de tre priser Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Mest Nytænkende Ejendomsvirksomhed bliver uddelt i samarbejde med EjendomsWatch. Og allerede nu kan virksomheder indstilles til priserne.

Det er muligt for alle at indstille kandidater til priserne, og det kan ske helt frem til august, hvorefter en dygtig fagjury skal vælge de endeligt nominerede.

De tre priser

Årets ejendomsvirksomhed

Virksomheden er med sin ageren og gode forretningsforståelse et forbillede for branchen. Virksomheden har været et fremtrædende eksempel på, at ejendomsvirksomheder er levende, aktive og uundværlige spillere i samfundet.

Årets bæredygtighedspris

Virksomheden er gået forrest på ESG-dagsordenen og har gjort en mærkbar forskel på området.

Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Virksomheden har vist, at det er muligt at tænke nyt gennem digitalisering, organisering eller forretningsændringer – uden at gå på kompromis med ordentlighed og ansvarlighed.

Mød juryen

Juryen er for nyligt blevet offentliggjort, og består i år af:

  • Michael Nielsen, Danica Ejendomme (juryformand)
  • Ashkan Ahmadinia, Cobblestone
  • Iben Mai Winsløw, Winsløw
  • Katja Paludan, Husen Advokater
  • Mia Manghezi, PensionDanmark Ejendomme
  • Tor Dam Sinding, Sinding & Co

Tilmeld dig EJENDOM2024 her.