/ Nyheder / Fejring af nyslåede certificerede ejendomsinvestorer

Fejring af nyslåede certificerede ejendomsinvestorer

Seks Certificerede Ejendomsinvestorer har netop afsluttet uddannelsens sidste fag på Niveau 1. Det blev fejret med uddeling af eksamensbeviser.

Af

Foto: EjendomDanmark

Fredag d. 26. november havde seks studerende på Certificeret Ejendomsinvestor Niveau 1 sidste eksamen, hvor de dimitterende fik uddelt deres certifikater.

De studerendes store indsats på uddannelsen blev fejret med festivitas i form af bobler og petit fours, mens EjendomDanmarks underdirektør, Morten Marott Larsen, holdt tale.

“Det er ikke kun vigtigt for jeres egen karriere og vej gennem arbejdsmarkedet at tillære jer nyt. Det er også vigtigt, når man er en del af ejendomsbranchen, der hastigt forandrer sig med nye regler og love, en stigende grad af digitalisering og større krav om bæredygtighed.”

Sådan lød det fra Morten Marott Larsen, da han satte ord på, hvad uddannelsen betyder for de studerende og hele ejendomsbranchen. Han tilføjede også, at de certificerede ejendomsinvestorer med deres eksamensbevis har endnu flere uddannelsesmuligheder foran dem:

“Skulle I have mod på at åbne endnu en dør til mere viden, så har vi to nye uddannelsesmuligheder.”

Uddannelsen som Certificeret Ejendomsinvestor Niveau 1 giver viden og kompetencer på et overordnet perspektiv ift. at blive ejendomsinvestor. Efter endt uddannelse kan de studerende vælge at bygge videre på uddannelsen gennem Certificeret Ejendomsinvestor Niveau 2. Her er fokus i højere grad på drift og optimering af ejendommene. 

Her er de nye Certificerede Ejendomsinvestorer

  • Cecilie Schubell, Helleruphus A/S
  • Jeanette Rosenberg, CEJ Ejendomsadministration A/S
  • Ronni Hansen, HK/Hovedstaden
  • Tina M. Stigfeldt, Flethøj Advokater
  • Bo Bendtsen, DEAS A/S
  • Christian Meid, TipTop Ejendomsservice ApS

Kom på kursus