/ Nyheder / Ambassadører: ”Branchen er alsidig, og man kan arbejde med både jura, økonomi og kunder”

Ambassadører: ”Branchen er alsidig, og man kan arbejde med både jura, økonomi og kunder”

I dag bliver et helt nyt hold ambassadører klædt på til at udbrede kendskabet om ejendomsbranchen. Via sociale medier som Snapchat, Instagram og facebooksiden Property Careers har de fremover til opgave at lade andre få et kig ind i deres hverdag. Mød to af de nye ambassadører.

Af

Et hold ambassadører er klar til at udbrede kendskabet om branchen. Peter Asbjørn Fonager Villadsen fra Difko og Tara Naomi Hein Clausen fra Newsec står længst til venstre på billedet.

Peter Asbjørn Fonager Villadsen arbejder som trainee hos investeringsselskabet Difko. Han har valgt at stille op som ambassadør for at kaste lys over, hvad en ejendomsadministrator egentlig går og laver. Han bliver nemlig ofte mødt med et stort spørgsmålstegn.

”Mange ved slet ikke, hvad en ejendomsadministrator er, og jeg må ofte forklare det til mine venner og bekendte. Derfor synes jeg, det er en sjov og spændende opgave,” siger han.

En branche i vækst

Et af Peters mål er at få nye studerende til at få øjnene op for branchen. Han blev selv opmærksom på de muligheder, ejendomsbranchen byder på, da han studerede til finansøkonom. Her var drømmen ellers at ende ud som ejendomsmægler, men en underviser på uddannelsen, gjorde ham opmærksom på, at ejendomsbranchen også kunne være en mulighed.

”Branchen er alsidig, og man kan arbejde med mange aspekter som jura, økonomi og kundekontakt. Det var noget af det, der tiltalte mig, da jeg valgte at skifte spor. Samtidig er det en branche i vækst, og der kommer til at mangle medarbejdere pga. et kommende generationsskifte.”

Vigtig rolle

Tara Naomi Hein Clausen arbejder som projektleder hos Newsec. Hun har som Peter valgt at stille op som ambassadør for at sætte fokus på, hvor alsidigt arbejdet i ejendomsbranchen kan være.

”Vi sidder rigtig mange forskellige fagligheder i ejendomsbranchen, og det er skønt at se, hvordan sparring og samarbejde på tværs skaber en helhed for det gode liv i ejendommene,” siger hun.

Samtidig mener hun, at branchen spiller en vigtig rolle i samfundet, både når det handler om klima og bæredygtighed, men også for dem der bor og lever i ejendommene:

”Hvis vi kommer godt fra land og får tænkt de gode tiltag ind i ejendommene, kan vi i branchen være med til at præge den grønne udvikling i en positiv retning. Samtidig er vi alle afhængige af de ejendomme, vi bor og arbejder i, og derfor er det – i min optik – essentielt, at vi får skabt de bedste rammer for folk at trives i.”

Du kan blandt andet følge ambassadørerne på Facebooksiden Property Careers