/ Nyheder / Få efterspurgte kompetencer og styrk din karriere

Få efterspurgte kompetencer og styrk din karriere

Hvad skal du være opmærksom på ved køb, forvaltning og salg af investeringsejendomme? Og hvordan implementerer du relevante PropTech-løsninger i din forretning? Få svaret på de to nye fag Ejendomshandel og -forvaltning og PropTech & Data Management – begge under uddannelsen Property and Asset Management. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Af

Ny uddannelse i Property and Asset Management. Foto: gremlin, iStock

Faget Ejendomshandel og -forvaltning dykker ned i hvilke aspekter, der er relevante i relation til køb, forvaltning og salg af investeringsejendomme. Deltagerne får indblik i både de juridiske, tekniske og økonomiske elementer af en handel.

”På kurset bliver deltagerne klædt på til at bistå arbejdet i forbindelse med køb og salg af ejendomme og samtænke det med den løbende ejendomsforvaltning og drift af ejendommene. Både den tekniske, juridiske og økonomiske due diligence gennemgås, og den kobles sammen med ejendomsvirksomhedernes strategi, værdibevaring og exit, samt den løbende risikovurdering,” forklarer Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark.

PropTech & Data Management er omdrejningspunktet, hvordan virksomheder i branchen kan få gavn af digitale løsninger i deres forretning. Målet med kurset er at klæde deltagerne på til at kunne implementere relevante PropTech løsninger og anvende og strukturere data.

Om uddannelsen 

Hvor EA-uddannelsen henvender sig til ejendomsadministratorer, favner diplomuddannelsen også en række andre fag som asset og investment managers, ejendomsteknikere og -udviklere og kontoransatte vil have glæde af. Deltagerne vil blandt andet runde disciplinerne inden for forvaltning af ejendomme, nemlig køb og salg, byggeteknik, jura, foreninger, PropTech, Data Management og kommunikation samt makroøkonomi.

”Overordnet vil uddannelsen styrke din kommercielle tankegang og giver dig indblik i alt fra drift til køb/salg og giver dig stærke, tværfaglige kompetencer. Den vil klæde dig på til at møde fremtidens branche, give dig efterspurgte kompetencer og styrke din karriere,” siger Morten Marott Larsen.