/ Nyheder / EjendomDanmark ansætter Plesneradvokat som juridisk spydspids

EjendomDanmark ansætter Plesneradvokat som juridisk spydspids

Ejendomsbranchens erhvervsorganisation har ansat en ny juridisk direktør, der skal styrke EjendomDanmarks arbejde med at sikre medlemmernes interesser.

Af

EjendomDanmark har ansat en ny juridisk direktør – det er 38-årige Benjamin Bunnage. Foto: EjendomDanmark

Det er en skarp juridisk hjerne med stor viden og erfaring fra ejendomsbranchen, der fra 1. oktober står i spidsen for EjendomDanmarks juridiske arbejde. 38-årige Benjamin Bunnage er ansat som ny juridisk direktør for EjendomDanmark, der er erhvervsorganisation for den danske ejendomsbranche.

Benjamin Bunnage kommer fra en stilling som leder af Plesners team inden for lejeret, erhvervslejeret og tvisthåndtering og har derfor en indgående viden om branchen og de mange juridiske krinkelkroge og udfordringer.

Del af direktionen

Bestyrelsesformand i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen fra DEAS, er ovenud tilfreds med rekrutteringen af den nye juridiske direktør, der vil indgå i direktionen:

”EjendomDanmark får en stærk juridisk og ledelsesmæssig kapacitet, der har fokus på de udfordringer, ejendomsbranchen står overfor. Benjamin vil være et stort aktiv i at sikre, at udlejere og administratorer har optimale muligheder for at udvikle deres forretninger og imødekomme nye behov. Jeg tror, at Jannick og Benjamin bliver et rigtig stærkt team,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Også adm. direktør i EjendomDanmark, Jannick Nytoft, glæder sig over at tilføje en så stærk juridisk kapacitet til organisationen:

”EjendomDanmark er midt i en forrygende udvikling, som både kræver stor faglig indsigt og viljen til at være en del af en moderne og åben erhvervsorganisation. Benjamin kan levere på begge dele, så jeg er meget glad for, at han nu bliver vores nye juridiske direktør, og jeg ser meget frem til et stærkt samarbejde,” siger Jannick Nytoft.

Varetage interesser

Og glæden er gensidig. Benjamin Bunnage selv ser frem til at indgå i direktionen i en organisation, der har fokus på udvikling og åbenhed:

”Jeg glæder mig til at indtræde i min nye rolle som juridisk direktør og være med til at sikre en høj faglig udvikling af vores medlemsvirksomheder og deres ansatte og samtidig varetage medlemmernes fælles interesser.”

”Jeg kommer til – sammen med de mange dygtige medarbejdere – at arbejde dedikeret med at sikre en skarp juridisk rådgivning til vores medlemmer og samtidig sørge for, at vi hos EjendomDanmark tilbyder produkter og ydelser, som er tilstrækkeligt relevante og kommercielle til at kunne skabe værdi for vores mange medlemmer. Herudover vil jeg gøre mit til, at vores bidrag til at løse branchens og samfundets store udfordringer som eksempelvis klima og byudvikling, bliver hørt,” siger Benjamin Bunnage.