/ Nyheder / Dyk ned i digitalisering til gratis konference

Dyk ned i digitalisering til gratis konference

En digital branche. Under den overskrift inviterer EjendomDanmark til en konference, hvor deltagerne får indblik i de mange forskellige relevante aspekter ved digitalisering. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Af

EjendomDanmark inviterer til digitaliseringskonference. Foto. jonathanfilskov-photography, iStock

Hvilken betydning kan digitalisering have for ressourceforbrug, indeklima eller kommunikationen med lejerne? Hvad er andres erfaringer med at arbeje med digitalisering? Og hvordan spiller det sammen med bæredygtighed? 

Det og mange flere spørgsmål kan du få svar på, når EjendomDanmark, som afslutning på projektet “Digitalt fokus for lejer og ejer i et bæredygtigt perspektiv”, afholder en konference om digitalisering af ejendomsbranchen. 

“Konferencen kommer til at få et helt praktisk fokus, hvor du som deltager vil blive præsenteret for, hvordan digitale løsninger i dag skaber værdi for branchens mange forskellige aktører – lejere som ejere. Du får indsigt i, hvordan det kan gøres, men også hvad du skal være opmærksom på – og fra helt forskellige vinkler i branchen”, siger Mikkel Alsø, projektleder af projektet og chefkonsulent i EjendomDanmark og fortsætter: 

“Et effektivt ressourceforbrug og vejen mod en CO2 neutral branche er naturligvis væsentlige elementer, men digitalisering kan også understøtte andre vigtige forudsætningerne som trivsel, tilfredse lejere og en målrettet og visionær anvendelse af data.”

Husk at tilmelde dig

Konferencen afholdes den 30. marts fra 9 til 13. Der er morgenmad fra klokken 8, og vi slutter dagen med sandwich. 

Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, er det nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig her.

Could not find post with assigned ID