/ Nyheder / Digitalt magasin om lagerbeskatning på gaden

Digitalt magasin om lagerbeskatning på gaden

EjendomDanmark har netop udgivet et digitalt særnummer af magasinet.

Af

EjendomDanmark har netop udgivet et digitalt særnummer. Foto: Roland Magnusson, iStock

Regeringen vil lade ejendomsbranchen betale en del af Arnes pension gennem en ny, løbende lagerskat. Det er en skidt ide, som vi har brugt mange kræfter på at fortælle om og bekæmpe gennem de seneste uger – i offentligheden og ikke mindst på de indre linjer. For et forslag om lagerbeskatning kan have store konsekvenser for ejendomsbranchen. Så meget står klart.

Derfor modtager du denne ekstraudgave af vores magasin Ejendom, der udkommer i en ren digital version. Her dykker vi ned i lagerbeskatningen – og ikke mindst de konsekvenser, der kan være, hvis det bliver gennemført. Hvordan vurderer branchen selv forslaget? Hvor rammer det hårdest? Hvorfor kommer det nu? Og hvorfor har Socialdemokratiet valgt lagerbeskatning som finansieringskilde?

Samtidig blev det i går gennemført en historisk ændring i EjendomDanmarks struktur. 25 kompetente branchefolk udgør nu en samlet bestyrelse. Hvorfor det var nødvendigt, og hvem vores bestyrelse nu er, kan du læse om i dette ekstranummer.

Og mens den digitale udgave lander i jeres digitale indbakker, så kommer det trykte i postkasserne de næste uger. I det er der også en udførlig guide til boligindgrebet fra foråret.

God læselyst!

Læs særnummeret

særnummer lagerskat