/ Nyheder / Det faglige udbytte har været lige så godt digitalt

Det faglige udbytte har været lige så godt digitalt

Anders Ulrik Sørensen har taget EjendomDanmarks ellers toårige EA-uddannelse på blot otte måneder. Vekselvirkningen mellem fysisk og digital undervisning er en stor fordel, mener han

Af

I 2020 kunne den driftige nordjyde bryste sig af at have taget EjendomDanmarks ellers toårige EA-uddannelse på blot otte måneder. Privatfoto

I 2019 solgte Anders Ulrik Sørensen sin robotvirksomhed ”Intelligent Marking.” En del af avancen fra salget valgte han at investere i ejendomme og grundlagde ejendomsselskabet A. Sørensen Ejendomme. Siden da er det blevet til yderligere tre ejendomsselskaber, herunder et nybyggerprojekt med 15 rækkehuse i Hjørring. I 2020 kunne den driftige nordjyde bryste sig af at have taget EjendomDanmarks ellers toårige EA-uddannelse på blot otte måneder.

Vekselvirkningen mellem fysisk og digital undervisning er en stor fordel, mener han:

”Jeg kan godt lide det sociale aspekt i at møde op til fysisk undervisning, men også digital undervisning kan have sine fordele. Muligheden for at inkorporere undervisningen i en hektisk hverdag, hvor kontorets geografiske placering på en given dag ikke altid er kendt – det giver en god fleksibilitet. Og særligt da COVID-19 ramte Danmark og satte en stopper for fysisk fremmøde, var det en fordel, at undervisningen ikke gik i stå,” siger Anders Ulrik Sørensen.

Han mener, at den digitale undervisningsform er markant anderledes end den fysiske – bl.a. da de studerende ikke får samme interaktion med underviserne og de andre studerende, men det er hans klare vurdering, at det faglige udbytte har været lige så godt digitalt.

”Underviserne fra EjendomDanmark er rigtig gode til at håndtere denne undervisningsform. Hver uge har vi modtaget et pensum, der skulle læses op på, og så har underviserne gennemgået det med os efterfølgende. Det kræver forberedelse fra den studerendes side, men sådan er det jo altid, hvis man gerne vil have succes med noget.”