/ Nyheder / Mød din nye medarbejder på matcharrangement

Mød din nye medarbejder på matcharrangement

Den 11. januar 2024 afholdes endnu engang matcharrangement for ejendomsvirksomheder og ledige medarbejdere, som drømmer om et job i ejendomsbranchen. Én af dem, du kan møde, er Stig Andersen, der kommer med erfaring fra bankverdenen.

Af

Gennem de sidste seks uger er en række ledige blevet klædt på til et job i ejendomsbranchen via et seks ugers langt omskolingsforløb. Forløbet er udviklet af EjendomDanmark og udbudt i samarbejde med Nyledige og Jobcenter København. De ledige er blandt andet blevet præsenteret for det første fag på EA-uddannelsen, har haft grundkurserne om lejeret og ejendomsinvestering samt fået en introduktion til forenings- og erhvervslejeretten.

En af de kursister, der deltager, er Stig Andersen. Han kommer med en uddannelsesmæssig baggrund inden for den finansielle sektor, hvor han siden har arbejdet i bankverdenen i over 25 år.

”Læringsforløbet har været meget bredt, og det har været en god måde at finde ud af, hvad det indebærer at være ejendomsadministrator. De fag, vi er kommet igennem, har været et godt mix af teori og praksis. Vi har netop haft om bogføring, og det giver en god forståelse for, hvad det er, ejendomsadministratorer blandt andet skal vide noget om og arbejder med,” siger han.

Ejendomsbranchen – et godt bud

Stig Andersen forlod bankverdenen i 2016 og har siden blandt andet prøvet kræfter med restaurationsbranchen. En karrierevej, corona spændte ben for med de mange nedlukninger af samfundet. Han leder nu efter et job, hvor han kan sætte sin uddannelsesmæssige baggrund i spil, og her mener han, ejendomsbranchen er et godt bud.

”Jeg har været valuta- og renterådgiver og blandt andet hjulpet erhvervskunder med at lægge en rentestrategi. Det er noget af den viden, jeg kan bidrage med til branchen – hvordan banker tænker og agerer. Den indsigt tænker jeg kan være værdifuld som administrator,” siger Stig Andersen.

Han ser derfor meget frem til matcharrangementet i det nye år, hvor han håber, der vil være nogle virksomheder, der kan se en fordel i de erfaringer og ressourcer, han tilbyder.

Vil du møde de ledige til en kort samtale? Så tilmeld dig matcharrangementet

Could not find post with assigned ID