/ Nyheder / Ny system byggesagsbehandling i København

Ny system byggesagsbehandling i København

Københavns Kommune skal skifte system til håndtering af byggesager. Det kan have betydning for alle, der har byggesager.

Af

Foto: iStock, badahos

Fra torsdag den 26. september kl. 16 lukker Københavns Kommune det gamle byggesagsystem, KMD Structura, og onsdag den 2. oktober tager de det nye system, KMD Nova Byggesag, i brug. Overgangen indebærer, at ansøgninger ikke kan registreres i denne periode, hvilket kan medføre en mindre ophobning af sager. De arbejder på at behandle alle sager hurtigst muligt efter systemskiftet.

Der kan også forekomme forsinkelser i planlagte forhåndsdialoger, og berørte parter vil blive informeret direkte. Websiden minbyggesag.kk.dk vil være utilgængelig under overgangen, men vil blive aktiv igen, når det nye system er operationelt.

Deres kundecenter på Njalsgade 13 holder lukket fra fredag den 27. september til og med fredag den 4. oktober og genåbner mandag den 7. oktober. I mellemtiden kan du kontakte Kontaktcenter Teknik og Miljø på telefon 33 66 52 00 for assistance.

De har forberedt overgangen grundigt for at sikre en smidig overgang for både sagsbehandlere og ansøgere og beklager eventuelle ulemper.