/ Vejledninger / Ejerforeninger

Ejerforeninger

Her kan du finde information til brug for administration af ejerforeninger, både når det kommer til lovgivning, vedtægter og praksis.

Når man administrerer ejerforeninger, er det nødvendigt at vide noget om hvilke regler, der regulerer området. Ejerlejlighedsloven gælder naturligvis, men der er mange forhold, der ikke er reguleret af ejerlejlighedsloven. Disse fremgår i stedet af foreningens vedtægter eller anden generel lovgivning, suppleret af fast praksis i foreningen, retspraksis eller sædvane inden for ejerforeninger.

Vedtægter, energimærker, TV-distribution, fællesudgifter og inkassosager. Der er mange emner og områder i spil for ejerforeninger, og det kan være svært at få et overblik over, hvor man skal finde den rigtige information. Vi har herunder forsøgt at skabe et overblik over de vigtigste emner.

 

Seneste nyheder

ED-lovportal

Med ED-Lovportalen får du direkte adgang til en lovsamling med bl.a. foreningsretlige domme samt love og bekendtgørelser. ED-lovportalen er et uundværligt arbejdsredskab, når man skal finde domme vedrørende en konkret lovbestemmelse eller vedrørende et bestemt emne.

Læs mere om ED-lovportal