/ Om EjendomDanmark / Om organisationen

Om organisationen

Ejendomme er rammen om danskernes liv og spiller en afgørende rolle i udviklingen af samfundet. Vores ejendomme er et vidnesbyrd fra vores fælles fortid og rammerne for vores fremtid.

EjendomDanmark er ejendomsbranchens samlende organisation. Vores historie går tilbage til 1860, og vores cirka 3.000 direkte medlemmer udgør tilsammen størstedelen af det professionelle ejendomsmarked – fordelt over hele Danmark. Vi er derfor branchens naturlige omdrejningspunkt, og vi repræsenterer både dybden og bredden, store og små. Øst, vest, nord og syd. Storby og provins.

Ambitionerne for EjendomDanmark er høje. Vi skal levere relevante medlemstilbud og understøtte både ejendomsbranchen og samfundet i at rykke i en mere bæredygtig og ansvarlig retning. Vi skal være en seriøs og konstruktiv samarbejdspartner, der leverer fælles løsninger og sikrer synlighed om branchen.

EjendomDanmark repræsenterer en branche, der understøtter 137.000 arbejdspladser i Danmark, og som hvert år bidrager til BNP med 161 mia. kr. Derfor skal vi som brancheorganisation spille konstruktivt ind på de vigtigste dagsordener – med synspunkter og budskaber stående på et fundament af viden.

EjendomDanmark er branchens stemme, og vi deler vores ekspertise med alle – medlemmer, medier og beslutningstagere.

Vi arbejder desuden for at sikre gode muligheder for ansvarlig vækst og grøn omstilling. Det gør vi blandt andet ved at sikre nøgletal, rådgivning og uddannelse til ejendomsbranchen

Værdier

EjendomDanmarks værdier er

  • Servicemindede
  • Konstruktive
  • Kompetente
  • Proaktive
  • Kommunikerende

Vedtægter

Vision

Ejendomsbranchen skaber bæredygtige og attraktive byrum, arbejdspladser og boliger.

Mission

EjendomDanmark sikrer konkurrencedygtige rammevilkår og muligheder. Det sker igennem politisk påvirkning af relevante aktører og via attraktive serviceydelser til medlemmerne.

Internationalt samarbejde

EjendomDanmark har med henblik på kontinuerlig erfaringsudveksling løbende kontakt til vores nordiske søsterorganisationer.

Der er norske Huseiernes Landsforbund, svenske Sveriges Fastighetsägare og finske Suomen Kiinteistöliitto ry.

Vil du være medlem?

Du kan læse mere om mulighederne for at melde sig ind i EjendomDanmark her

Læs mere