/ Nyheder / ”Vi har alle mulighed for at påvirke fremtiden”

”Vi har alle mulighed for at påvirke fremtiden”

Forud for EJENDOM2023 taler vi med en række aktører i ejendomsbranchen om, hvordan fremtiden i branchen ser ud. Britta Jespersgaard, direktør i ProDomus, giver her sit besyv med.

Af

Hvilke muligheder og begrænsninger findes der for fremtidens ejendomsbranche? Foto: iStock, Alexander Farnsworth.

Når EJENDOM2023 finder sted den 31. oktober skal vi sammen tage et kig ind i fremtiden for ejendomsbranchen. Dette sker blandt andet med masser af spændende oplæg og debatter.

Britta Jespersgaard, direktør i ProDomus, er en af dem, der i år deltager ved branchens topmøde. Hun giver her sit perspektiv på, hvad der er af muligheder og begrænsninger i fremtidens ejendomsbranche.

Hvad ser du frem til ved EJENDOM2023?

Først og fremmest glæder jeg mig til en spændende og lærerig dag i selskab med alle gode kollegaer i ejendomsbranchen. Vi har alle mulighed for at påvirke ”fremtiden” indenfor branchen. Det handler langt hen ad vejen om at tage ansvar – for alle har en aktie og interesse i, hvorledes vi former fremtiden til næste generation og de generationer der kommer.

Hvilke muligheder og begrænsninger ser du, ejendomsbranchen står overfor i fremtiden?

Set fra min stol er fremtidsmulighederne for vores branche ubegrænsede. Skal man pege på en begrænsning er det formentlig vores egen fattige fantasi og evne til at forstå, hvilke og hvor mange muligheder, der ligger forude og venter. Jeg vil derfor glæde mig til at høre de spændende bud på branchens fremtid fra alle oplægsholdere på årets topmøde.

Hvis du også vil høre de spændende bud på fremtidens branche, er det fortsat muligt at tilmelde sig EJENDOM2023 her.

Det er ligeledes muligt at stemme på vinderne til de tre ejendomspriser, der uddeles på topmødet, indtil den 30. oktober. 

Det sker