/ Nyheder / Fremtidens ejendomsfinansiering debatteres til topmøde: Her er panelet

Fremtidens ejendomsfinansiering debatteres til topmøde: Her er panelet

EJENDOM2023 samler nøgleaktører inden for ejendomsbranchen til diskussion af fremtiden. Et af de centrale emner, deltagerne har mulighed for at dykke ned i, er finansiering af fremtidens ejendomme. Her er en introduktion til ekspertpanelet, der vil deltage i denne vigtige debat.

Af

I slutningen af oktober inviterer EjendomDanmark igen til topmøde, og i år er det overordnede tema for konferencen ”fremtiden”.

Programmet for dagen kommer til at bestå af en kombination af fælles oplæg for alle samt selvvalgte spor, hvor deltagerne har mulighed for at gå i dybden med netop det emne, de finder mest interessant.

Emnet for ét af de selvvalgte spor er ”fremtidens ejendomsmarked”. Her vil det være muligt enten af blive klogere på det nærtforestående bygningsdirektiv eller finansiering af fremtidens ejendomme.  

Nu kan vi løfte sløret for det ekspertpanel, der skal debattere finansiering:

Hans-Bo Hyldig, direktør og medejer, FB Gruppen

Hans-Bo Hyldig ejer FB Gruppen sammen med Stig Nørnberg, og sammen har de skabt en af hovedstadens største ejendomsudviklere. Virksomheden blev etableret i 2003. Han har desuden arbejdet som kontorchef i Realkredit Danmark og Finansdirektør i Søtoftegård A/S.

Torben Hansen, direktør, Jyske Realkredit

Siden 2018 har Torben Hansen været direktør i Jyske Realkredit, og året efter blev han deslige medlem af bestyrelsen i Realkreditrådet. Han har desuden erfaring som områdedirektør i Jyske Bank samt kreditdirektør i BRFkredit.

Christian Fladeland, CO-CEO, Heimstaden

I 2019 blev Christian Fladeland CIO i Heimstaden, og for nyligt blev han udpeget til viceadministrerende direktør i virksomheden. Han har tidligere været partner i Colliers og Sadolin & Albæk.

Frem mod konferencen præsenterer EjendomDanmark yderligere debatter og paneler.

Store navne på programmet

EJENDOM2023 bliver afholdt på Tivoli Hotel & Congress Center i København d. 31. oktober 2023.

Konferencen får blandt andet besøg af vicestats- og økonomiminister Jakob Ellemann-Jensen (V), der vil holde et oplæg på den store scene om fremtiden i dansk økonomi.

Også Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania, Peter Stensgaard Mørch, kommende adm. direktør i PensionDanmark og Christine Lemaitre, CEO i Tysklands Råd for Bæredygtigt Byggeri, vil dele deres indsigter og perspektiver.

Du kan sikre dig din billet her.