/ Nyheder / Mød Venstres formand til Landsmødet 2022

Mød Venstres formand til Landsmødet 2022

Den 28. april inviterer EjendomDanmark alle medlemmer til Landsmøde 2022. Dagen byder på et fyldigt program med generalforsamling og oplæg fra blandt andre Jakob Ellemann-Jensen.

Af

Den 28. april inviterer EjendomDanmark alle medlemmer til Landsmøde 2022. Dagen byder på et fyldigt program med generalforsamling og oplæg fra blandt andre Jakob Ellemann-Jensen. Foto: Venstre. Baggrund: Chainarong Prasertthai, iStock.

Der er åbent for tilmelding til Landsmødet 2022 for alle EjendomDanmarks medlemmer. Dagen byder på et fyldigt program – der vil være frokost ved ankomst og efterfølgende begynder generalforsamlingen. 

Efter den vil der oplæg fra flere spændende profiler. Blandt andet vil oppositionsleder og formand for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, skildre det politiske billede af ejendomsbranchen og -markedet.

Tidligere på måneden annoncerede EjendomDanmark desuden, at der vil være oplæg fra politisk kommentator Søs Marie Serup og chefanalytiker Mark Maack Gibson fra Realkredit Danmark. Efter oplæggene vil dagen slutte med netværk og vin.

Landsmødet 2022 afholdes i Mogens Dahl Koncertsal i København, den 28. april kl. 11.45-16.00. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Kontakt os

Tilmeld dig Landsmøde 2022

Læs programmet og tilmeld dig her.

Klik her