/ Nyheder / Få politisk og økonomisk status til landsmøde 2022

Få politisk og økonomisk status til landsmøde 2022

Den 28. april er der Landsmøde 2022. Udover generalforsamlingen har vi et fyldigt program med oplæg fra politisk kommentator Søs Marie Serup og økonomisk vejrudsigt.

Af

Den 28. april inviterer EjendomDanmark alle medlemmer til Landsmøde 2022. Udover generalforsamlingen har vi et fyldigt program, blandt andet med oplæg fra eksperter. Læs mere her. Pressefoto

Alle medlemmer af EjendomDanmark kan nu tilmelde sig det årlige landsmøde. Ved ankomsten vil der være frokost, og efterfølgende begynder generalforsamlingen med gennemgang af årsrapport/budget, valg til bestyrelsen og meget mere på dagsordenen.

Dagen byder også på oplæg fra Mark Maack Gibson og Søs Marie Serup. De vil med hver deres ekspertise give væsentlige indsigter for branchen. Gibson, der er chefanalytiker for Realkredit Danmark, vil give en økonomisk vejrudsigt. Mens Serup, som politisk kommentator, vil kaste lys over det politiske landskab, der vedrører ejendomsbranchen.

Gibson og Serup har begge stor erfaring i deres respektive arenaer. Gibson, med sin erfaring indenfor strategi og ledelse, er nu chefanalytiker i Realkredit Danmark med fokus på ejendomsmarkedet. Serup har været personlig rådgiver for to statsministre og driver nu PR-bureauet BY SERUP, mens hun er fast politisk kommentator for TV2 News.

Landsmødet 2022 afholdes i Mogens Dahl Koncertsal i København, den 28. april kl. 11.45-16.00. Fra klokken 16 vil der være mulighed for netværk med vin til. Deltagelse er gratis. Tilmelding er nødvendig.

Kontakt os

Landsmøde 2022

Læs programmet og tilmeld dig landsmødet.

Klik her