/ Nyheder / Uddeling af særpris til EJENDOM2021

Uddeling af særpris til EJENDOM2021

Hvem har gjort en særlig indsats under coronakrisen? Det spørgsmål vil blive besvaret på EJENDOM21. En jury med tre nøglepersoner fra branchen udvælger de tre kandidater til særprisen, som deltagerne på konferencen vil stemme på.

Af

Det vil blive uddelt en særpris til EJENDOM2021. Foto: alxpin, iStock

Hvem har gjort en særlig indsats under coronakrisen, som det er værd at sætte pris på. Det spørgsmål vil blive besvaret på EJENDOM21, hvor deltagerne får mulighed for aktivt at pege på, hvem der skal have særprisen. Du kan tilmelde dig her.

En jury bestående af tre personer fra branchen vil udvælge tre kandidater til særprisen, som deltagerne på konferencen vil blive bedt om at stemme på. Prisen vil blive uddelt på konferencen.

Juryen består af Michael Nielsen fra Danica Ejendomme, Marie Helms fra Cushman & Wakefield Red og Thomas Windtberg fra Taurus.

Juryen vil se bredt på personer, projekter eller virksomheder, som har gjort sig bemærket under krisen. Herunder om de har:

  1. Styrket et kunde- og/eller medarbejderfokus – selv når usikkerheden var størst
  2. Brugt de økonomiske udfordringer i krisen til langsigtet at styrke forretningen for virksomheden, fx med fokus på innovation, digitalisering, bæredygtighed eller andet.
  3. Været åben og konstruktiv om krisens betydning for virksomheden og deltagende i den offentlige samfundsdebat.

Uddelingen sker i et mediesamarbejde med EjendomsWatch.

Could not find post with assigned ID