/ Nyheder / Tur i ZOO er del af Balders kundepleje

Tur i ZOO er del af Balders kundepleje

Personlig service, oplevelser, der fremmer fællesskabet og en indretning, der lægger op til socialt samvær. Balder vil gerne sikre, at lejerne vælger dem til. Senest har de inviteret samtlige lejere i Zoologisk Have.

Af

Lejere var mødt talstærkt op, da Balder inviterede i Zoologisk Have. På billedet ses Naja Ravn (tv) med sin datter, svigersøn og børnebørn.

Mørket har lagt sig over København, men ved indgangen til Zoologisk Have er der en forventningsfuld summen. Op mod 3.000 lejere har sat aftenen af til at gå en tur i den julepyntede have, hvor de både kan møde deres nabo og medarbejderne bag ejendomsselskabet Balder.

Det er andet år i træk, at Balder reserverer Zoo for at give lejerne en god aften. Medarbejderne byder velkommen ved indgangen – til både børnefamilien, seniorparret med børnebørn og det yngre par på romantisk aftentur. Længere inde i haven er Balders medarbejdere også stærkt repræsenteret. De står både for konkurrencer og serverer gløgg og æbleskiver til de mange fremmødte.

”Arrangementet er et udtryk for, at vi gerne vil gøre noget ekstra for vores kunder, så de ikke bare opfatter os som dem med girokortene. Men det tjener også langt flere formål end det,” fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør hos Balder, der selv er trukket i vinterjakken.

Ballondyr og medarbejdertræf

Et af formålene er, at lejere og medarbejdere får sat et ansigt på hinanden, og det skal gerne gøre kommunikationen nemmere i hverdagen.

”Med en fælles oplevelse, håber vi, at lejerne finder det nemmere at række ud til vores medarbejdere, hvis der er noget, der ikke fungerer godt på ejendommen. Det er vigtigt for os, at parterne kan tale sammen i en uformel tone om de udfordringer, der måtte være,” siger den administrerende direktør.

Det er ikke kun i ZOO, at lejerne har mulighed for at tage en uformel snak med Balders medarbejdere. Balder afholder også arrangementer, hvor lejerne kan møde det team, der står for drift, administration og udlejning ude på de enkelte ejendomme. Arrangementet går under titlen ”Balder Træf.” Mens børnene bliver underholdt med alt lige fra is, ansigtsmaling og ballondyr, kan lejerne komme til medarbejderne med stort og småt.

”Ud over at få sat ansigt på hinanden er målet med denne type arrangementer selvfølgelig også, at lejerne bliver vores ambassadører og spreder historien om vores lidt mere usædvanlige initiativer til venner og familie,” siger Flemming Joseph Jensen.

Det gode naboskab

Arrangementerne skal ikke kun sikre det gode forhold mellem ejendomsselskab og lejere, men også skabe sammenhold lejerne imellem.

”Det giver noget at have et fælles arrangement at se frem til. Det er noget, lejerne kan glæde sig til og tale med deres nabo om både før og efter,” siger Flemming Joseph Jensen.

Det gode naboskab understøtter Balder ikke kun via sociale arrangementer men også i ejendommene, der blandt andet er indrettet med tagterrasser og orangerier, der lægger op til socialt samvær. At have et godt socialt netværk i ejendommen understøtter følelsen af at høre til og have et godt hjem, pointerer Flemming Joseph Jensen.

”Oplevelsen af at have et hjem frem for blot et lejemål, er noget som gerne skal gennemsyre vores boligejendomme. Allerede inden vores kommende lejere ser deres nye lejlighed skal de tænke, at her kunne de godt tænke sig at bo. Vores ejendomme skal udstråle, at der er tænkt over arkitektur og materialer, og så skal der være et trygt miljø omkring ejendommen. Alt i alt skal vi hele tiden stræbe efter at øge oplevelsen af at bo til leje.”

Service er alfa og omega

Indsatsen over for lejerne er et udtryk for, at Balder ikke tager lejerne for givet. Det er kunder, der skal passes og plejes – ellers vælger de et andet sted at bo. Derfor vægter service også højt i ejendomsselskabet, uddyber Flemming Joseph Jensen.

”Lejerne skal vælge os til, fordi de får en god bolig, men også fordi de oplever en god service. Hvis en lejer henvender sig og ikke bliver mødt med forståelse, så bliver de trætte af at være hos os. Derfor går vi op i at vores medarbejdere er motiverede og har hjertet med i alt, hvad de laver.”

For at sikre den gode service har Balder valgt selv at stå for al drift og administration.

”Vi er i direkte kontakt med vores lejere, og det betyder, at vi kan reagere direkte og hurtigt på deres henvendelser. Har vi lavet en fejl, skal vi erkende det, rette op på det og holde kunden opdateret på, hvor langt vi er i processen,” siger Flemming Joseph Jensen.

Den ekstra mil

Tilbage i Zoologisk Have står Naja Ravn i kø med sin familie til æbleskiver. Hendes datter og børnebørn bor til leje i ejendommen Carlsbakken i Hillerød, og den 1. januar flytter hun selv ind i et lejemål i samme ejendom. Noget hun længe har set frem til. Beboerne kender hun i forvejen, for hun har både deltaget i de årlige sommerfester og været en del af det sociale liv i gården i sommermånederne, når hun har passet sine børnebørn. Ud over at blive en mere fast del af det sociale liv, ser hun også frem til en øget service.

”Balder går meget op i at være et kendt ansigt over for lejerne og er meget hjælpsomme. Når jeg ringer, føler jeg mig velkommen og kan mærke, at medarbejderne gerne går den ekstra mil,” siger hun.

Selvom Naja Ravn officielt først flytter ind 1. januar, har hun allerede fået nøglerne til lejemålet, og er så småt begyndt at flytte sine ting.

”Min arm er brækket, så det er en kæmpe hjælp, at jeg kan flytte uden stress. Jeg har ikke hørt om andre steder, hvor det ville kunne lade sig gøre,” siger hun og fortsætter:

”Sammenlignet med det sted, jeg netop er flyttet fra, har Balder en langt bedre service og boliger af høj kvalitet. For mig er det også et plus, at de går op i en blandet lejerskare, hvor der er plads til både unge og ældre. Derfor anbefaler jeg allerede Balder til andre.”