/ Nyheder / Slut med restriktioner: “Coronakrisen har udfordret branchen markant”

Slut med restriktioner: “Coronakrisen har udfordret branchen markant”

Fra 1. februar er der ikke længere restriktioner, da covid-19 ikke længere er en samfundskritisk sygdom. Det er glædeligt, mener EjendomDanmark, der bl.a. roser shoppingcentrenes evne til at finde løsninger under svære vilkår.

Af

Fra 1. februar er der ikke længere restriktioner. Foto: svetikd, iStock

Onsdag aften blev det på det foreløbigt sidste corona-pressemøde meldt ud, at når januar er ovre, så er tiden med restriktioner det samme. For i udgangen af januar ophører kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom.

Det vækker glæde hos EjendomDanmark: 

“Vi virkelig glade for statsministerens udmelding om afvikling af restriktionerne. Det er forhåbentligt sidste stop på pandemiens rutsjetur, som har varet i næsten to år. I hele forløbet har vi arbejdet tæt sammen i EjendomDanmarks retailudvalg, hvor vi har forsøgt at manøvrere i uforudsigelighed, restriktioner, frygt og store økonomiske konsekvenser,” siger PA-chef Jan Ellebye og fortsætter: 

“Det er fantastisk, at virksomhederne og samfundet er kommet igennem det på denne måde. Coronakrisen har udfordret dele af vores branche markant, men den har også vist, at vi kan stå sammen, hvilket har gjort, at der er blevet lyttet til os. Det har været en fornøjelse at følge shoppingcentrenes evne og vilje til at skabe løsninger i et farvand, som var fuldstændig ukendt. Vi har lært utrolig meget i processen og jeg ved, at vi bruge denne lærdom i mange af de andre aktuelle politiske dagsordener.”

Læs mere hos Sundhedsministeriet her

Det sker hos EjendomDanmark