/ Nyheder / Situationen kræver fælles ansvar

Situationen kræver fælles ansvar

Udmeldingerne fra statsministeren og de danske myndigheder kræver, at alle tager et ekstra ansvar, påpeger EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft.

Af

Foto: NMelander, istock

Store dele af Danmark er de næste 14 dage lukket ned for at forhindre spredning af coronavirussen.

EjendomDanmark følger naturligvis myndighedernes anvisninger, anbefalinger og påbud. Vi opfordrer medlemmerne af EjendomDanmark og erhvervslivet generelt til at gøre det samme.

Myndighedernes anbefalinger og påbud og medfølgende økonomiske tab for store dele af erhvervslivet, herunder restauranter, barer, indkøbscentre, spillesteder mm, er en stor udfordring, som skal løses i samarbejde mellem erhvervslivet, myndigheder og regeringen, påpeger Jannick Nytoft.

“Jeg vil godt opfordre også vores medlemmer til løbende at vurdere de vanskeligeder, som fx lejere og brugere af ejendomme får som følge af, at danskerne holder sig hjemme, så konsekvenserne bliver så milde som muligt. Men det bliver svært at undgå, at krisen vil få konsekvenser rundt omkring i erhvervslivet, hvor hjælpepakker og yderligere hjælp fra regeringen bliver nødvendigt. Det må vi realistisk se i øjnene,” siger Jannick Nytoft.

Her kan du læse om EjendomDanmarks bemanding de næste uger.

Adm. direktør Jannick Nytoft

Orientering fra EjendomDanmark

EjendomDanmark har udarbejdet en orienteringsside med information om corona-virus.

Se den her